Stigla je najavljena promjena vremena koja nam je donijela niže temperature i kišu, a u nekim dijelovima zemlje pao je i snijeg

Galerija Lijepa brineta u Zarinoj jakni Lijepa brineta u Zarinoj jakni Bajkerska jakna brenda Zara +2 Zara 599 kn Hrvatsku je zahvatila najavljena promjena vremena pa sada s čežnjom gledamo fotografije ovotjednih street style izdanja nastalih u sunčanom i suhom Zagrebu nad koji su se nadvili tamni kišni oblaci.

Među brojnim ljubiteljicama mode koje su prošetale svoje kombinacije centrom grada bila je i jedna prelijepa brineta u jednostavnom izdanju s efektnim jesensko-zimskim adutom.
Lijepa brineta u Zarinoj jakni Lijepa brineta u Zarinoj jakni Foto: Slaven Janđel
Nosila je usku haljinu midi kroja s visokim ovratnikom i popularne čizmice-čarape, a u njenoj kombinaciji najviše se istaknula crna bajkerska jakna brenda Zara.

Topla jakna koja u unutrašnjosti ima udobno lažno krzno, a izvana je obložena umjetnom kožom sjajna je za sve vremenske uvjete, ali njezina funkcionalnost najbolje se ističe tijekom lošijih vremenskih uvjeta.

S obzirom na to da krzno grije i štiti od niskih temperatura, a vanjska koža sprječava dosadnu kišu da nas smoći, ova jakna je kao stvorena za loše vrijeme i sigurno će poslužiti mladoj ljepotici u nadolazećim mjesecima.
Zara 599 kn Zara 599 kn Foto: Zara
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju