Lijepe žene prolaze kroz grad, kroz sve hrvatske gradove i dokazuju da obilujemo prirodnim ljepotama i prirodnim ljepoticama. Te su 'obične' žene – od studentica agronomije preko konobarica do odvjetnica odjevene, jednako dobro kao i profesionalno stilizirane žene kojima je održavanje figure i stajlinga u opisu posla.

Upravo zato redovito objavljujemo popularne stret style galerije čije su 'protagonistice' dokaz navedenog i inspiracija za odjevne kombinacije.

Prekrasno tijelo, lice i odjevna kombinacija koju bi mogla posuditi i Kate Moss i Jennifer Aniston te zaista su bez mane i bez jednog povoda za negativan komentar.

Odabiremo djevojke i žene različitih ukusa i konfekcijskih veličina da pokažemo kako bi se svatko mogao u njima pronaći te ih uvjeriti da svatko može biti 'vrijedan' pojavljivanja u rubrici zamišljenoj kao inspiracija brojnim ženama.

Upravo je zato ponekad razočaravajuće i tužno čitati negativne komentare onih koji bi sve te neprofesionalne manekenke trebale podržavati i ohrabrivati, jer su one upravo jedne od njih.

Ovoga puta smo izdvojili smo djevojku čiju bi viziju htio svaki grad na svojoj razglednici. Prekrasno tijelo, lice i odjevna kombinacija koju bi mogla posuditi i Kate Moss i Jennifer Aniston te zaista su bez mane i bez jednog povoda za negativan komentar.

Ukoliko će ih biti, oni će više govoriti o njihovim autorima nego o lijepoj djevojci koja je prošla kroz grad.

U galeriji pogledajte i ostale street style ljepotice koje su u lipnju prošetale našom galerijom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju