U gradu Tisno održava se festival elektronske glazbe 'Love International' koji će do 6. srpnja okupiti brojne DJ-e, glazbenike i njihove obožavatelje

Tisno je ovih dana prepuno ljubitelja elektronske glazbe dolaze u ovaj lijepi dalmatinski gradić kako bi uživali u nastupima brojnih DJ-a na festivalu 'Love International'.

Mladi ljudi iz cijelog svijeta uživaju u omiljenoj glazbi i popratnim aktivnostima, a da se uistinu ludo zabavljaju svjedoče fotografije nastale na festivalu.

Među brojnim ljepoticama koje su s okupile u Tisnom posebno se istaknula jedna sanjiva plavuša koja je u društvo prijatelja kratila vrijeme ispijanjem osvježavajućeg pića u društvu prijatelja.

Kako i priliči boravku na plaži, bila je odjevena maksimalno ležerno – u živopisni bikini šarenog 'hipi' uzorka koji je sjajno pristajao uz njezinu nježnu svijetlu put. Dugu plavu kosu bezbrižno je raspustila i ostavila vjetru da iz nje po svom 'radi' frizuru. Pogled i lice bez trunke šminke sakrila je iza trendi sunčanih naočala s plavim lećama i efektom zrcala, ali nije mogla sakriti svoju ljepotu i dobro raspoloženje zbog kojeg su je mnogi primijetili.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju