Za mnoge je jesensko-zimska sezona u modnom smislu znatno zanimljivija nego ljetna. Tijekom velikih vrućina ionako ne razmišljamo previše o modi, a i odijevamo se oskudnije kako bismo lakše podnijeli visoke temperature.

Galerija Street style kombinacija Andreje Lužije Street style kombinacija Andreje Lužije +0 Andrea Lužija u sjajnoj midi suknji sa zebrinim uzorkom

S prvim danima jeseni promijenile su se i street style kombinacije na našim ulicama. Tradicionalno ljetno šarenilo zamijenila je nova paleta neutralnijih boja, a pomalo iščezava i cvjetni uzorak, definitivno najpopularniji uzorak u proljetnim i ljetnim kombinacijama.

Zamijenit će ga neki novi printovi, pogotovo oni životinjski koji su vrlo popularni u hladnije doba godine. I dok se, primjerice, leopardov uzorak odavno udomaćio u ormarima trendseterica, a posljednjih sezona u stopu ga prati i zmijski uzorak, puno rjeđe na domaćim ljubiteljicama mode viđamo zebrin uzorak.

Street style kombinacija Andreje Lužije Street style kombinacija Andreje Lužije (Foto: Slaven Janđel)

Upravo je njega na zagrebačkoj špici nosila Andrea Lužija čije odjevne kombinacije možete pratiti na njezinom profilu na Instagramu.

Lijepa brineta odjenula je suknju midi kroja sa zebrinim uzorkom te je kombinirala s klasičnom bijelom majicom dugih rukava i bijelim tenisicama.

Andrea Lužija u sjajnoj midi suknji sa zebrinim uzorkom Andrea Lužija u sjajnoj midi suknji sa zebrinim uzorkom (Foto: Slaven Janđel)

Suknju je u struku stegnula tanjim crnim remenom, a od ostalih modnih dodataka tu je bila neizostavna torba i šešir kojim je upotpunila ovo sjajno ležerno izdanje koje će i druge obožavateljice životinjskih uzoraka možda potaknuti da eksperimentiraju sa zebrinim printom.

Zavirite u galeriju i provjerite koje ga slavne dame vole nositi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju