Ljeto je stiglo, a s njim i ljetna obuća koja je počela dominirati modnim kombinacijama na gradskim ulicama.

Galerija Na zagrebačkoj špici mogu se vidjeti razni modeli ljetne obuće I ove godine ravne natikače mnogima su omiljen izbor Ljetna obuća na zagrebačkoj špici - 20 +17 Ljetna obuća na zagrebačkoj špici - 19

Mjesto na kojem se može dobiti kvalitetan uvid u modele obuće koji će se ovo ljeto nositi na hrvatskim ulicama definitivno je zagrebačka špica. Mjesto je to kojim svakog vikenda u efektnim modnim izdanjima prošetaju brojne Zagrepčanke, ali i gošće iz drugih gradova.

Početak ljeta iskoristili smo zato kao priliku da još jednom bacimo pogoled na modna izdanja u centru Zagreba i provjerimo kakvi se modeli ljetne obuće nose.

I ove godine ravne natikače mnogima su omiljen izbor I ove godine ravne natikače mnogima su omiljen izbor (Foto: Josip Moler/Cropix)

Špagerice u Hrvatskoj imaju vojsku obožavateljica Špagerice u Hrvatskoj imaju vojsku obožavateljica (Foto: Josip Moler/Cropix)

Kada zavirite u našu galeriju, vidjet ćete da su visoke temperature označile povratak modela kojima se dame vraćaju iz godine u godinu. Tako ćete među kombiancijama vidjeti ravne natikače, sandale ukrašene zakovicama, popularne špagerice... No, vidjet ćete i neke posebnije modele ljetne obuće kojima su ove dame začinile svoje modne kombinacije.

15 fotografija koje dokazuju da se na hrvatskim ulicama mogu vidjeti baš dobre torbe Torbica modne kuće Dior sjajno se uklopila u Zagrebačko street style izdanje Jacquemus torbice su jako čest prizor na zagrebačkim ulicama Louis Vuitton torba u zadarskom street style izdanju +11 Marc Jacobs torbica kao dio splitskog street style izdanja

Galerija na početku teksta itekako vam može poslužti kao izvor modne inspiracije za sve sunčane dane pred nama.

Uz modele na koje smo navikli, tu je i posebnija ljetna obuća Uz modele na koje smo navikli, tu je i posebnija ljetna obuća (Foto: Josip Moler/Cropix)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju