Mislili ste da je bodi zimski komad odjeće kojemu je glavni cilj zaštiti leđa (i bubrege) od hladnoće? Ako je suditi prema poslovnim rezultatima britanskog giganta za internetsku prodaju, ovaj će se modni komad nositi po uzavrelim asfaltima i uz obalu tijekom ljetnih mjeseci


Poznati internetski prodavač odjeće preko interneta Asos, bilježi rast od 300 posto u prodaji bodija nego u istom periodu prošle godine. Zanimljivo, ne traži se određena boja ili stil, već se masovno naručuju bodiji različitih krojeva, nijansa i veličina.

'Dobivamo narudžbe za bodije iz svih krajeva svijeta,' ističe Asosova dizajnerica Vanessa Spence, koju su zahjevi za ovim odjevnim komadom toliko iznenadili da sa svojim timom radi na proširivanju standardne kolekcije ovog britanskog giganta za internetsku prodaju.

Uzroke za veliki povratak ovog komada na ulice poznavatelji trendova vide u slavnim damama koje sve češće biraju bodi za svoje modne igre, ali i zbog velike mogućnosti kombiniranja bodija sa suknjama i trapericama.


Kolekcije bodija za ljeto tako karakteriziraju modeli kratkih rukava ili bez rukava napravljenih od jednostavnih i prozračnih materijala.

Specifična konstrukcija ovog modnog komada usporava proces skidanja (i mnogima zagorčava život kad trebaju otići na toalet) ali zato sprječava slučajno razotkrivanje donjeg dijela leđa.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kakve smo modele bodija pronašli u našim trgovinama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju