Tražite li za ljeto i vruće dane neke laganije verzije mirisa, mirišljave maglice za tijelo mogle bi biti idealan izbor.

 

Maglicama za tijelo možete se pošpricati u bilo koje doba dana, a najbolje poslije tuširanja na čistu kožu. Možete ih ponijeti i na plažu i koristiti kada se zaželite još malo omiljenog ljetnog mirisa.

Dolaze u osvježavajućim, citrusnim, egzotičnim i sličnim varijantama, a mi donosimo izbor sedam maglica za tijelo koje mirišu jako fino.

Afrodita SUN CARE COCO JOY maglica za lice i tijelo
Kokosova voda i aloe vera sastojci su ove maglice s 99,9 posto prirodnom formulom koja osvježava, smiruje i regenerira. Pomaže u aktivnoj regeneraciji stanica kože te djeluje terapijski čak i na obnovu kože pocrvenjele od sunca.

L'Occitane Citrus Verbena Body & Hair Mist
Maglica za tijelo i kosu koja pruža trenutni osjećaj svježine. Koža je nježno parfimirana citrusnim, energizirajućim mirisom citrusne verbene.

Avon Naturals Aloha Aloha hibiscus i maracuja
Razigrana i slatka, kao i tradicionalni havajski ples hula hula, ova maglica za tijelo obavija kožu neodoljivim egzotičnim mirisom hibiskusa i marakuje.

Tijekom ljeta ritual tuširanja mnogima je omiljeni dio dana 10 mirišljavaca zbog kojih je tuširanje najbolji dio dana

I Heart Revolution Body Mist (Notino)
Ova maglica za tijelo pruža ugodno osvježenje u bilo koje vrijeme tijekom dana. Osvježava i daje ugodan osjećaj čistoće, hidratizira i blago uglađuje, njeguje kožu tijela te, naravno, ugodno miriše.

Victoria's Secret Romantic
Svježa i ženstvena maglica za tijelo prožeta obnavljajućom aloe verom i umirujućom kamilicom. Sadrži divnu mješavinu ružičastih latica, frezije i šećerastog mošusa.

Kenzo World Body Mist
Linija inspirirana i povezana s modom, Kenzo World, sadrži i maglicu za tijelo koja donosi dašak ljetnog glamura. Čista mošusna kompozicija donosi moderan, vedar i zaigran miris.

Luxea parfumirana esencija

Dva u jedan proizvod idealan je spoj parfema i njege kože. Donosi baršunastu teksturu zavodljive kombinacije mirisa sa svježim notama naranče i bergamota, uz eksplozivnu aromu jasmina, ruže i pačulija. Ujedno njeguje i hidratizira kožu, te ostavlja decentan sjaj.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju