Novo ljeto sa sobom uvijek nosi nove trendove u manikuri. Neke od njih objeručke prihvatimo pa se zadrže i nekoliko sezone, a druge pak vrlo brzo zaboravimo.

Galerija Nokti s motivom lubenice Nokti s motivom lubenice Nokti s motivom lubenice +16 Nokti s motivom lubenice

Stručnjaci napominju da se ovoga ljeta nose sve boje, oblici i motivi, a najvažnije je da se naš karakter oslikava i preko noktiju. Motivi voća jedni su od popularnijih tijekom ljetnih mjeseci, a kraljica ljeta – lubenica, mnogima je prvi izbor kad dođu vreli ljetni dani.

Kod uređenja noktiju ove je sezone glavno pravilo da pravila nema, a razigrani i šareni motivi savršeno će se uklopiti u ljetni look kojega obilježavaju lepršave haljine, preplanuli ten i svjetlija boja kose.

Nokti s motivom lubenice Nokti s motivom lubenice (Foto: wildflowersnails)

Omiljeno voće jedan je od simbola ljeta, a na noktima izgleda zaista efektno. Od jednostavnih primjeraka, preko nude varijanti sa sitnim detaljem i uvijek popularne francuske manikure pa sve do upečatljivijih manikura u kojima cijelu pločicu nokta obojimo u nijanse lubenice – društvene mreže već su prepune ideja u kojima ćete se zasigurno pronaći.

Nokti s motivom lubenice Nokti s motivom lubenice (Foto: alma.nails08)

Sočni i voćni look na noktima s lubenicom u prvom planu zavladao je društvenim mrežama, a pod pojmom noktića s motivom lubenice već postoji preko 50 tisuća fotografija.

Nokti s motivom lubenice Nokti s motivom lubenice (Foto: ongles.perpignan)

Zelena, crvena i ružičasta glavne su boje za realizaciju ove efektne manikure, a za neke od njih uopće ne morate ići u salon.

20 ideja za manikuru s preslatkim motivom jagode Nokti s motivom jagode Nokti s motivom jagode Nokti s motivom jagode +16 Nokti s motivom jagode

Ako ste ljubiteljice spomenutih ljetnih boja, zavirite u galeriju na početku teksta i inspirirajte se našim prijedlozima za nokte s motivom lubenice.

Nokti s motivom lubenice Nokti s motivom lubenice (Foto: sammismanis)

„Arielini“ nokti dolaze u najljepšim nijansama plave i već su osvojili društvene mreže Sirena nokti Sirena nokti Sirena nokti +11 Sirena nokti

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju