Ljetni kamp će se održati na Jarunu na Softball Centru Princ Zagreb (Ribički prilaz 2) od 15. do 21. lipnja. Na kampu će sudjelovati maksimalno 40 djece starosti 8 do 13 godina s područja Grada Zagreba

Ljetni Softball Kamp omogućuje djeci zanimaciju u prirodi poslije završetka školske godine. Djeci se na taj način pruža okvir za zdrav način života, pritom se usmjeravajući na koristi sudjelovanja u sportskim aktivnostima na otvorenom prostoru.

Program će kombinirati sportske aktivnosti - treninge i utakmice karakteristične za softball, te između sportskih aktivnosti i druge zanimljive radionice (u hladu).  Svakom djetetu bit će osiguran ručak na terenu, te užina. Na poklon će dobiti majicu za uspomenu.

Program koji provode educirani treneri objedinjuje sportske aktivnosti i druge zanimljive radionice

Cijena cijelog kampa je 300 kuna u koju je uključeno – ručak i užina svih 8 dana, stručno vodstvo i pedagoški nadzor, edukativne, kreativne i sportske aktivnosti, majica, razni pokloni i sva potrebna oprema za kamp.

Treneri koji provode kamp su kvalificirani treneri softballa i volonteri koji su uključeni su Volonteri Softball Kluba Princ – koji su na Europskoj volonterskoj Službi godinu dana u klubu.  Program u kampu vašoj djeci omogućava nezaboravan provod tijekom kojeg će se upoznati s novim sportskim, umjetničkim i drugim aktivnostima, razviti snažna i trajna prijateljstva, unaprijediti komunikacijske vještine uz uvažavanje različitosti te doživjeti nezaboravno ljeto!

Ako imate dijete 8 do 13 godina i zanima ga drugačiji sport, javite se na mail: info@softball-princ.hr ili nazovite na 091 519 8900.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju