Kozmetika Afrodita i ove godine oduševljava svojom ljetnom linijom namijenjenom za sve tipove kože, no najveći hit u vašoj torbi za plažu biti će dvije osvježavajuće maglice s vrhunskim sastojcima i neodoljivim mirisima.

 

Ovogodišnja novost iz Kozmetike Afrodita za ljetnu radost i obilje hidratacije za zagrijanu kožu a i za svakodnevno osvježenje pružit će »maglice« za lice i tijelo Summer Joy i Coco joy, kojima Kozmetika Afrodita najavljuje novo, „zeleno“ poglavlje u proizvodnji proizvoda.

Iskoristite naš ''Tjedan online shoppinga'' i kupone s popustima od 3. do 10 lipnja. Afrodita kozmetika daruje svim čitateljicama 15 % popusta na cijelom webshopu

 

Maglice se pune u boci od 100% reciklirane plastike, koja se može ponovno reciklirati. Pri tome iz tvrtke pokazuju svoju opredijeljenost za očuvanje prirodnog okoliša.

SUMMER JOY 

Oduševi sa mirisom “Marmelade” i sa dodanom mineralnom vodom u koži “gasi žeđ” te joj u vrućim ljetnim mjesecima nudi potpuno osvježenje. Ugodno osvježava, smiruje i predstavlja obnavljajuću njegu za sve tipove kože.

SUN CARE COCO JOY 

Ljetno osvježenje s kokosovom vodom i aloe verom! 99,9 % prirodna formula osvježi kožu, umiri je i opskrbi prijeko potrebnom vlagom. Pomaže u aktivnoj regeneraciji stanica kože i tako predstavlja terapiju obnove koja posebno odgovara od sunca pocrvenjeloj koži. Raspršite po licu i tijelu i uživajte u revitalizirajućem valu svježine. Prije uporabe protresite.

  Afrodita Afrodita Foto: Afrodita

Kako ne biste izgorjeli na plaži, Kozmetika  Afrodita nudi 15 % popust na cijeli asortiman koji nije na popustu , a u njemu možete pronaći i liniju za sunčanje koja će hidrirati kožu, štitit od sunca te vam dati predivan brončani ten koji će plijeniti poglede.

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju