Ljeto je napokon stiglo. Odlazak na plažu više nije samo daleki san na obzoru. Zato je vrijeme da razmislite o odabiru novog mirisa i da se upustite u mirisno-ljetnu avanturu s pravim partnerom čije su note i izdržljivost prilagođeni dugim, toplim danima i energičnoj atmosferi ljeta.

Znamo da pronaći onog pravog u svijetu mirisa nije lako, zato vas pozivamo da do 30. lipnja iskoristite savršenu priliku kako biste pronašli miris koji će vas pratiti tijekom vrućih ljetnih dana i noći. Navratite u svoj dm, proučite bogatu ponudu mirisa i pri kupovini dva ili više mirisa ostvarite čak 40 posto popusta!

Cvjetni ili voćni, profinjen ili razigran... ljeti najčešće biramo lagane i prozračne note - za dodatnu dozu svježine. No nemojte (previše) brinuti oko teorija odabira mirisa i o tome što se nosi ove sezone. Oslonite se na svoj njuh.

Ako se ne možete odlučiti, slobodno izaberite dva mirisa koji će ovo ljeto boriti za vašu naklonost. Isto tako, ovo je idealna prilika da s prijateljicom ili boljom polovicom posjetite dm i iskoristite super popust pri kupnji mirisa.

Možete birati među svim mirisima koje dm nudi, uključujući i one koji se nalaze na odjelu bezreceptnih proizvoda. Možda ćete odabrati Escada Celebrate N.O.W. koji slavi žensku prirodu (Nature of Women). Dinamična fuzija prirodnih nota, sazdana na bazi cimeta, s notama đumbira i magnolije, u vaše će ljeto unijeti dozu orijentalne mistike Olympea Paco Rabanne kombinira senzualnost vanilije sa svježinom cvjetnih nota. Možda će baš zelena mandarina probuditi vaša osjetila, a specifičan miris jasmina uzgojenog u vodi u ljetne dane, otežane visokim temperaturama, unijet će posebnu svježinu.

Uz Bvlgari Aqva pour Homme Marine svaki će trenutak biti - morski. Grejp u kombinaciji s morskom travom i ružmarinom kreira jedinstvenu svježinu i osebujan morski miris koji je idealan za svaki dan.

Više informacija možete potražiti na dm-ovoj internetskoj stranici, a svježinu ljeta pronađite u dm-ovim prodavaonicama diljem Hrvatske.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju