Park Maksimir bio je savršena kulisa još jedne modne večere Ivana Alduka. Nakon prošlogodišnjeg, božićnog druženja u toploj atmosferi hotela Palace, dizajner je ponovno okupio suradnike, ambasadore i prijatelje brenda kako bi proslavili zajedničke projekte.

U duhu staroga Zagreba kojeg priziva sama lokacija, gosti su na večeru Ivana Alduka stigli u replikama prvih automobila. Ljetno druženje upotpunili su prirodna elegancija dekora, pomno odabrana pića i kreativni meni.

Od salate s baby špinatom, kozjim sirom, smokvama i krokantom od badema pa do dekonstrukcije cheesecakea, večer je bila kao stvorena za uživanje.

Izvrsna atmosfera i ukusna hrana, uz divne komplimente uzvanika, dobar su poticaj da ovakvih druženja bude i više.

--Ivan Alduk

Uz "ready-to-wear" i "bridal" kolekcije, Alduk ovakvim projektima ispisuje upečatljive stranice karijere i brenda, nikad ne zaboravljajući na temelj svojega rada - ALDUK ženu, koja je iz sezone u sezonu uvijek drugačija, ali opet tako prepoznatljiva.

Upravo takve, bile su i njegove ambasadorice u haljinama s ALDUK potpisom - pjevačice Lea Mijatović, Lara Antić i Pamela Ramljak, glumica Kristina Krepela...

"Event" je okupio brojna lica iz svijeta mode te dizajna, a svoje dojmove na kraju je podijelio i sam domaćin.

Pred odlazak na godišnje odmore i nakon projektima popunjenog prvog dijela ove lijepe godine, bilo je izvrsno sve suradnike, prijatelje i ambasadore vidjeti na jednom mjestu. Izvrsna atmosfera, ukusna hrana i ova posebna lokacija uz divne komplimente uzvanika sasvim su dobar poticaj da ovakvih druženja bude i više - izjavio je Ivan.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju