Iako kalendarski još nije ljeto, živa na termometru narasla je dovoljno visoko da uskočimo u lepršave haljine i pretvaramo se da je ljeto počelo.

Galerija Haljine iz ponude trgovina Europa 92 Haljine iz ponude trgovina Europa 92 Haljine iz ponude trgovina Europa 92 +26 Haljine iz ponude trgovina Europa 92

Haljine su jedan od najčešćih modnih komada za kojim posežemo kad zatopli. Jedan od glavnih razloga za to je njihova praktičnost. Uz njih nema potrebe za dugim stajanjem pred ormarom jer su uz pokoji modni dodatak dovoljne za postizanje sjajnog ljetnog looka. Usto, obično su napravljene od laganih i prozračnih materijala, što ih čini izrazito udobnima za nošenje tijekom cijelog dana. Njihova čar je i u tome što se lako transformiraju za različite prilike i kombiniraju uz opuštene ili elegantne dodatke.

Složit ćete se da haljina nikada nije dovoljno, pa se svake godine veselimo novim kolekcijama kako bismo svoj ormar obogatili još kojim lepršavim komadom. Ovog puta odlučili smo istražiti što je za ovu sezonu pripremila Europa 92 jer smo naviknuli na to da ona nikad ne razočara. Osim što se njihova ponuda uvijek sastoji od bezvremenskih modela haljina, koje su baza svake garderobe, tu su i trendi komadi s kojima ćemo rado nadopuniti svoju kolekciju.

Model koji obožava većina žena su midi haljine, posebno modeli koji ističu struk. Takve haljine nosive su u raznim prigodama, od odlaska na posao preko druženja s prijateljicama pa sve do svečanijih večera. Model je to za kojim se poseže od proljeća do jeseni jer se lako kombinira uz jakne i raznu vrstu obuće, a toliko je različitih varijanti u ponudi da će vam nateže biti stati samo na jednoj haljini.

Haljine iz ponude trgovina Europa 92 Haljine iz ponude trgovina Europa 92 Foto: Europa 92

Haljine kojima popularnost ne pada ni ove godine su boho haljine. Lagani materijali, cvjetni uzorci i volani samo su neki od elemenata zbog kojih je ovaj model popularan godinama. U kombinaciji sa šeširom i čizmama idealne su za ljetne festivale, a mogu se lako nositi i u svakodnevnim prilikama – od casual poslovnih okruženja do opuštenih izlazaka.

Haljine iz ponude trgovina Europa 92 Haljine iz ponude trgovina Europa 92 Foto: Europa 92

Haljine s izrezima nosit će se i ovoga ljeta. Modeli su to koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a dobrodošli su izrezi od dekoltea, leđa pa sve do struka i nogu. Glavna odlika ovih haljina je što istovremeno mogu biti veoma seksepilne i sofisticirane. Upravo ćete takvu kombinaciju pronaći u trgovinama Europa 92.

Haljine uz koje ćete također privući pažnju su one žarkih boja. Haljine u žutoj, narančastoj ili ružičastoj sjajno odgovaraju ljetnom raspoloženju i djeluju efektno i upečatljivo u svakoj prilici. Volimo ih jer tako dobro ističu preplanuli ten, pa nijedna ljetna sezona ne može proći bez barem jednog modela koji iskače svojom veselom bojom. Bez obzira na to odlučite li se za midi ili mini varijantu haljine u jarkoj nijansi, uz nju ćete uvijek imati as u rukavu kad ne znate što odjenuti.

Haljine iz ponude trgovina Europa 92 Haljine iz ponude trgovina Europa 92 Foto: Europa 92

Među raznim haljinama koje svako ljeto zavladaju našim ulicama uvijek se nađu i modeli u bijeloj boji. Očekivano, najpopularniji su upravo zbog vjerovanja da nošenje svijetle odjeće manje privlači sunčeve zrake. Lagane, lepršave i svestrane, bijele haljine lako se kombiniraju te su nosive u raznim prigodama. Ovisno o materijalu i kroju, to može biti vaš adut za plažu, kavu, posao ili večernji izlazak.

Haljine iz ponude trgovina Europa 92 Haljine iz ponude trgovina Europa 92 Foto: Europa 92

Lepršave haljine iz ponude brenda Europa 92 koje su kao stvorene za gradske vrućine pogledajte u našoj galeriji.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Europa 92 po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju