HBO Max objavio je trailer s najavama novih serija i filmova čija se premijera uskoro očekuje na ovoj platformi. Među njima je i najava za seriju "And Just Like That", nastavak megapopularnog "Seksa i grada".

Kratki novi teaser najviše je obradovao obožavateljice Johna "Face" Prestona, najveće ljubavi Carrie Bradshaw kojeg utjelovljuje glumac Chris Noth.

S obzirom na to da Nothov ugovor s producentima serije nije odmah finaliziran u početnoj fazi pregovora, dugo se nagađalo hoće li se uopće pojaviti u 10 novih epizoda. Zatim je ipak potvrđeno da će biti dio reboota, ali sa seta su počele curiti informacije o sudbini Face.

Prema jednom izvoru, Carrie i Faca se razvode, a prema drugom Faca umire od infarkta, baš kao što je to bilo planirano za nikad snimljeni treći filmski nastavak franšize.

Sudeći prema najavi, Carrie i Faca još uvijek su sretni i zaljubljeni te uživaju u mirnom obiteljskom životu. Je li njihov zajednički život uistinu idiličan ili se iza prividne idile ipak krije neka nova drama, saznat ćemo ubrzo. Premijera serije odmah je najavljena za 2021. godini i očekuje se u narednim mjesecima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju