Iako se neke žene možda neće s time složiti, muškarci su jednostavna bića s kojima nema puno filozofije, posebno ako su vam spremni pokloniti srce. Želite li uzvratiti istom mjerom i pokazati se u najboljem svjetlu doznajte kojim ženskim osobinama niti jedan muškarac ne može odoljeti

1. Iskrenost
Pravi muškarac poštuje iskrenu ženu. U svijetu lažnih komplimenata i ljubomore iskrenost je pravo osvježenje. Za njega ne postoji ništa bolje od žene koja će mu iskreno odgovoriti na njegovo pitanje. Možda se i naljuti, no, vjerujte, dobro će razmisliti o vašim riječima.

2. Empatija (suosjećanje)
Muškarci i žene potpuno su različiti i baš kao što oni nikada neće shvatiti kako je biti u ženskoj koži niti mi ne možemo dokučiti kako je biti muškarac. Kada im je teško ili kada ih nešto muči muškarcima je vrlo važno da ih žena posluša i barem pokuša razumjeti, bez obzira koliko joj to možda zvučalo nebitno.

>> 4 neočekivane osobine na koje žene padaju

3. Prihvaćanje
Svi smo mi sastavljeni od mana i vrlina i nitko nije savršen. Baš kao i žene i muškarci žude da ih partnerica prihvati takve kakvi jesu. Od kopanja po prošlosti i pokušaja da promijenite odraslu osobu neće izaći ništa dobro.

4. Povjerenje
Ako je pokazao da je osoba od povjerenja, ono što svakom muškarcu puno znači je da zna da mu partnerica vjeruje. To mu daje snagu i sigurnost.

>> 10 muških navika koje odbijaju žene

5. Ambicije
Svaki ambiciozni muškarac istu osobinu voli i kod njegove odabranice. Organiziranu i spretnu poslovnu ženu (ili domaćicu) oni smatraju jako seksi.

6. Domaćinski instinkt
Pravom muškarcu ne treba domaćica koja ne skida pregaču i svaki dan kuha i čisti, već osoba koja će u njihovo ljubavno gnijezdo unijeti dašak topline, intime i ravnoteže. Muškarci vole osjećaj sigurnosti koji mu može pružiti samo žena.

7. Podrška
Iako se doimaju snažni i samostalni muškarcima je itekako potrebna podrška, odnosno osoba koja vjeruje u njega. Ako žena kojoj je dao srce vjeruje u njega to ga čini boljim čovjekom.

8. Prizemna
Nema ništa ljepše od žene koja se osjeća dobro u svojoj koži i kojoj nije potrebno materijalno da se dokaže ljubav. To mu omogućuje da spusti svoj štit, pokaže se u pravom svjetlu i otkrije vam koliko mu značite, ali ne poklonima već djelima.

9. Dosljedna
On voli što imate svoj stav, a još mu je draže kada ga čvrsto branite. Pravom muškarcu dosljednost je motivacija da i sam bude bolji.

10. Jedinstvena
Muškarci vole prirodnu ženu koja se predstavlja u pravom svjetlu. On obožava sve njezine mane i vrline.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju