Ono što muškarca čini privlačnim nije samo koliko se trudi oko nečega, nego ga još privlačnijim čine stvari koje radi spontano i za koje uopće ne zna da su ženama neodoljive. A redom su to sitne geste, kretnje, postupci i osobine koji ni nisu specifično muški, ali otkrivaju dobru osobnost i muškarca koji je pažljiv, ljubazan i strastven. Doznajte kojih je to ženama 10 najprivlačnijih stvari koje muški rade, a da nisu ni svjesni da su pritom neodoljivo seksi.

1. Kada je ljubazan, naročito prema nepoznatim ljudima, bilo da dostavljaču ostavi malo veću napojnicu jer pada kiša, zaustavi se uz cestu da pomogne nekome s pokvarenim autom ili pridrži vrata nekome.

2. Kada se smije naglas. Osobe koje svugdje oko sebe pronalaze sreću i razloge za smijeh privlačne su svima. A kad se muškarac smije iskreno i nekontrolirano koja ga žena ne bi htjela poljubiti?

3. Kada zasuče rukave.
Nekim su ženama podlaktice najseksi dio muškog tijela i po magnetskoj privlačnosti smatraju ih ženskim ekvivalentom grudiju za muškarce.

4. Kada govori sa strašću. Mnogim ženama tema razgovora manje je važna od načina na koji muškarac govori o njoj i brani svoje argumente. Kad muškarac uzbuđeno i sa strašću govori o nečemu što ga zanima ženama može biti jako seksi čak i ako im ta tema nije pretjerano zanimljiva.

5. Kada vodi inteligentan razgovor. Sposobnost muškarca da vodi pametan i smislen razgovor vrlo je podcijenjena osobina privlačnosti.

6. Kada se duboko koncentrira. Žene uzbuđuje izraz muškarčeva lica kad pokušava nešto shvatiti ili odgonetnuti. To znači da mu nije teško potruditi se i da ima volju za novim znanjima.

7. Kada kuha.
Rijetko što može žene uzbuditi kao kada gledaju svog muškarca kako priprema jelo. Još ako je u tome vješt, fokusiran na kuhanje i uživa dok vam priprema večeru, nećete moći odoljeti, a da se, prije nego što se bacite na jelo, bacite na njega!

8. Kada koristi kontakt očima, naročito kad su oko njega i druge zgodne djevojke. Znajući da vam netko posvećuju svu svoju pažnju je veliki plus.

9. Mali znakovi pažnje koji znače puno. Svakoj ženi izmami osmijeh kada joj dragi sasvim neočekivano pošalje SMS u kojem joj poručuje da misli na nju, da mu nedostaje i da je voli; ili kada joj pošalje članak koji bi je mogao interesirati, zapamti godišnjicu ili joj poželi sreću na poslovnom sastanku

10. Kada zagrli ženu odostraga. Slatko je i ženama pruža osjećaj sigurnosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju