Jesam li odabrala onog pravog- pitanje je koje su si nebrojeno puta postavile brojne žene. Iako je osnovni preduvjet za ovaj odgovor upoznavanje osobe s kojom planirate bližu ili dalju budućnost, postoje preduvjeti o kojima morate razmisliti prije nego odlučite nekome pokloniti srce


Autorica Holly Peterson odlučila je u knjizi 'The Idea Of Him' otkriti neke od najčešćih pogrešaka koje žene rade kada se zaljube.

1. Emocije
Zaljubljenost je prekrasan osjećaj koji osim leptirića u želucu ima još jednu nuspojavu. Riječ je o takozvanoj 'kratkovidnosti' koja nam ne dozvoljava da realno sagledamo situaciju u kojoj se nalazimo.

Želite li otkriti jeste li pronašli muškarca po svojoj mjeri priupitajte se - biste li nešto što vas ispunjava radili s partnerom ili radije birate najboljeg prijatelja?

No, pitanje koje si treba postaviti svaka žena je - jeste li zaljubljeni u njega ili u predodžbu koju imate o njemu?

2. Želje
Osoba nas može privući na različite načine. Ponekad je dovoljan fizički izgled, a ponekad način života, intelekt ili pak lijepe riječi.

Ali ponekad osoba u koju smo zaljubljeni u datom trenutku ispunjava naše želje, odnosno emocionalnu prazninu koju trenutno osjećamo, ili pak ne osjećamo, ali ona postoji. Upravo zbog toga pokušajte se priupitati - je li osoba koja sjedi preko puta mene doista takva ili je samo ja tako doživljavam?

3. Potrebe
Svatko od nas ima određene potrebe, bilo fizičke, bilo emocionalne. Upravo zbog toga vrlo je važno naći partnera koji će te potrebe i ispuniti. Kako bi dvoje ljudi funkcioniralo važno je da te potrebe budu obostrane, što znači da vi i vaš partner imate zajedničke životne ciljeve, slično ili isto viđenje zabave i zajedničkog života.

Želite li otkriti jeste li pronašli muškarca po svojoj mjeri postavite si pitanje - biste li nešto što vas ispunjava radili s partnerom ili radije birate najboljeg prijatelja?
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju