Iako su priče da žene vole obdarene muškarce pomalo bajkovite, neke bi se obradovale da im partnerov veseljko ima par centimetara više. Osim primjene 'penilnih ekstendera' postoje i brža rješenja koja garantiraju ostvarenje željenog rezultata

 


'Penilni ekstenderi' inovativni su pomagači u produljenju 'veseljka',  muškarci ih nose nekoliko sati dnevno i nakon par mjeseci sporni dijelovi tijela uistinu dobiju na veličini. No, postoje i brža rješenja, uključujući ona koja trenutnim centimetrima poboljšavaju učinkovitost.

1. Uzbudite ga jače
Jedan od faktora veličine je količina krvi koja kola spolovilom, a ona pak ovisi o stupnju muškarčevog uzbuđenja. Drugim riječima, što je on uzbuđeniji, to mu je 'veseljko' čvršči i dulji. Zato produžite predigru i ugađajte mu u njoj, kako bi vam kasnije više zahvalio.

Čak i kad imaju kvalitetan seksualni život s partnericom, muškarci se vole zaigrati nasamo



2. Seks fitness
Tijekom seksa stegnite mišiće zdjelice. Vaginalni rubovi će jače prionuti uz muško spolovilo, te ćete snažnije osjetiti užitak. Imat ćete osjećaj da su se centimetri pojavili niotkud.

3. Neka pauzira sa solažom
Čak i kad imaju kvalitetan seksualni život s partnericom, muškarci se vole zaigrati nasamo. Dovoljno im je par minuta mira i eventualno pristup internetu. No, ako muškarac ne masturbira neko vrijeme, prva erekcija će biti snažnija nego obično. Od toga ćete i vi imati koristi, pa mu je dobro dati do znanja da period apstinencije može biti odličan za oboje.

4. Igračke
Postoji veliki asortiman seksualnih igračaka namijenjenih parovima. Vibratori poput We-Vibe sustava omogućuju partnerima istovremeno uživanje, a kako se tijekom odnosa stavljaju na isto mjesto kao i spolovilo, dodatno povećavaju osjet žene.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju