Kad pričamo o seksu, veličina muškog ponosa ne znači nužno i veće zadovoljstvo. Posebno ne u određenim pozama. Zato vješti ljubavnici znaju kako makismalno iskoristiti svoje centimetre i u kojim će ljubavnim igrama oni doći najviše do izražaja. Donosimo koje poze u seksu odgovaraju kojoj veličini

Prosječan momak
Možda nije velik, ali nije ni mali. Ukoliko penis spada u prosječnu veličinu, s njim svakako možete eksperimentirati na različite načine. Preporučamo pozu šćućurenog zmaja, tijekom koje svojeg partnera obgrlite rukama za ramena, i nogama oko bokova. U tom položaju neka sjedna na rub kreveta, a vi se snažno trljajte uz njegevo tijelo.

Mister Veliki

Ako kupuje gaće velikih brojeva, produžite predigru kako bi vam se vagina obilato navlažila, te obavezno koristite lubrikante. Koristite poze tijekom kojih ste vi na njemu, jer ćete tako najbolje kontrolirati dubinu penetracije. Opustite svoje ruke na njegovim ramenima, a ako se umorite, neka podigne koljena kako bi se mogli nasloniti na njih.

Nestašni Mališan
S manjim primjercima muškog spolovila, najbolje je ženi prići s leđa, obzirom da te poze omogućuju dublju penetraciju. Opustite glavu na jastuku, podignite stražnjicu i što jače stisnite bokove. Tako ćete moći osjetiti svaki dodir, posebno ako ne koristite lubrikante. U ovom slučaju vam neće pomoći.

Zakrenuti Tip

Ukoliko mu centimetri nisu sasvim ravni, neka stane kraj kreveta na kojem sklupčano ležite. U tom vas položaju može primiti za ramena i još jače pritisnuti uza sebe, a vi se možete izvrtati svako toliko, mijenjajući kut pod kojim ulazi.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju