Privlačenje pažnje muškarca koji vam se sviđa može biti itekako otežano, a posebice ukoliko ste jedna od onih koje smatraju da im fizički izgled nije adut. Pa iako je činjenica da kod muškaraca prvi vizualni dojam najviše pali, ne dajte da vas to obeshrabri, jer i oni priznaju kako im karakter igra veliku ulogu. Stoga krenite u osvajanje s 5 strategija pri čemu se ne smijete obeshrabriti mišlju kako je njegov adut ljepote bolji od vaših vrlina

1. Prva pokažite interes
Skrivate li se u društvu prijateljica ne dajući mu do znanja da ga sipmatizirate, naravno da se postavlja pitanje kako bi vas onda mogao primjetiti.

Stoga krenite vi s prvim korakom i bacite mamac, kada je prilika ležerna suptilno mu uputite kompliment, susrećite se s njegovim pogledom kad god vam to situacija dopušta i ukoliko niste spremni za razgovor i blagi zavodljivi osmijeh će biti sasvim dovoljan.

2. Oboružajte se samopouzdanjem
U prvom razgovoru s privlačnim vam muškarcem nastojte ostati 'hladne glave', pri čemu naravno ne smijete izgledati nezainteresirano nego samouvjereno. Naime svakoi muškarac će vam priznati da ga više od fizičkog izgleda privlači stav žene koja zna što radi.

3. Ostanite svoja
Biti svoja i ne mijenjati stavove jedan je od nasjigurnijih načina da privučete njegovu pažnju. Naime podilaženje drugima, a u ovom slučaju objektu privlačnosti neće vas dovesti do željenog cilja, naprotiv teško da ćete upoće biti zamijećeni. Stoga u razgovorima zadržite svoja razmišljanja argumentirano ih branite i dajte mu do znanja koji su vaši prioriteti u životu.

4. Smijeh je najbolje oružje
Naravno pri tomu ne mislimo kako biste se trebali bacati na koljena od smijeha, ali vedar i pozitivan stav itekako su privlačni. Muškarci naime vole biti okruženi sretnim ženama koje znaju uživati u životu, vjerujte to je energija koja privlači bolje od istaknutog dekoltea.

5. Iskoristite svu moć kapljice parfema
Možda zvuči kao klišej, ali mirisi su visoko na ljestvici prvih dojova koje dvoje ljudi pamti i izmjenjuje kao faktor privlačnosti. Stoga diskretnih nekoliko kapljica omiljenog parfema nanesite na područje vrata te prilikom razgovora s njim probajte mu biti što bliže licu.

Ovaj mali trik posebice pali kada se radi o kratkim susretima, jer nakon što odete u njegovu pamćenju ostat će i privlačni mirisi tijela.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju