Želite li vaš seksualni život podignuti na višu razinu ne morate upotrijebiti seksualna pomagala ili izmišljati nove poze već posegnuti za nepogrešivim oružjem kojem ne može odoljeti niti jedan muškarac. Riječ je o uzdasima nadopunjenim sa 5 jednostavnih riječi koje zovu na seks

'Sad!'
Iako živimo užurbanim i stresnim načinom života zbog kojeg nismo uvijek raspoloženi za maženje ova riječ itekako može promijeniti stvari. Niti jedan muškarac ne može odoljeti uzbuđenoj i odlučnoj ženi koja ga želi ovdje i sada.

'Još!'
Ova riječ možete koristiti tijekom seksa. Ovakav uzvik u trenu će uzbuditi muškarca u trenu jer za njih nema ništa strastvenije od žene koja maksimalno uživa u njegovoj tehnici i pritom čezne da još potraje.

Niti jedan muškarac ne može odoljeti uzbuđenoj i odlučnoj ženi koja ga želi ovdje i sada

>> 3 najstarija savjeta za višesatni seks

'Dođi...'
Dok je vaš muškarac u drugoj sobi skinite se u seksi donje rublje ili ostanite goli, legnite u krevet u pozu za koju znate da uvijek pali, prigušite svjetla i čekajte da vas počne tražiti. Kada se pojavi na vratima iskoristite čarobnu riječ.

'Wow...'
Ovaj uzvik oduševljenja možete koristiti na dva načina. Prvi u predigri kada nježno milujete svog muškarca, a čija reakcija na vaš dodir je trenutna i vrlo snažna te opisuje obdarenog muškarca te druga kad atijekom seksa muškarac napravi nešto neočekivano ili nešto što vas je jako uzbudilo.

>> 5 najvećih muških seksualnih strahova

'Da!'
Omiljena riječ za svakog muškarca koji vas želi. Ona ima više značenja i može se koristiti na više načina. Potvrdan odgovor na njegov poziv ili pak uzvik oduševljenja njegovom tehnikom tijekom seksa ili predigre samo su neke od situacija u koje će se ova jednostavna potvrdna riječ savršeno uklopiti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju