Užurbani način života, brojne obveze i stres udaljavaju nas od partnera i ubijaju želju za seksom. Želite li zadržati strast na razini i pritom malo bolje upoznati svoje tijelo doznajte 5 sitnica o seksu i ženama koje će vam sigurno dobro doći

1. Potražite omiljeni seks
Svaka žena ima pozu koja joj najviše odgovara i u kojoj najbolje dođe do željenog orgazma. Pronađite i vi svoju i uživajte u trenucima za pamćenje!

2. Oni ne mare za vaše mane
Većina žena svoje mane na tijelu smatra toliko velikima da se tijekom seksa ne može potpuno oprostiti. Morate znati kako muškarci tijekom seksualnog čina uživaju svakim komadićem tijela i vaše mane im nisu niti u primisli.

2. Krevet je podcijenjen
Priča o vrućem seksu na podu, kuhinjskom stolu ili u kupaonici zvuči vrlo primamljivo, ali ne i udobno. Ne sramite se priznati kako je ugodni i strastveni seks na mekom i komotnom krevetu vaš izbor broj jedan.

3. Što se više seksate to je želja za seksom jača
Ova izjava doista je istinita. Što je seksualni odnos češći to je želja za istim jača. Na žalost isto je i s obrnutom situacijom jer preveliki razmaci između odnosa mogu dovesti do smanjene želje i potrebe za istim, ali i nervoze.

4. Da! I žene masturbiraju
Osim što je ugodno i zabavno dodirivanjem vlastitog tijela nikako ne možete pogriješiti. Ne sramite se potreba i upoznajte vlastito tijelo.


5. Pomognite partneru tijekom seksa
Muškarci obožavaju žene koje preuzimaju inicijativu, ali i one koje dobro poznaju svoje tijelo. Nježni dodiri vlastitog tijela tijekom seksa muškarcima mogu biti vrlo seksi.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju