Istraživanja su pokazala kako je doggy style, uz nezaobilazni misionarac, omiljena poza i muškaraca i žena. No kako mašte u seksu nikada ne manjka, ova popularna poza može postati još popularnija i strastvenija. Doznajte kako u samo 5 koraka doggy style možete dovesti do savršenstva

1. Produljite zadovoljstvo
Muškarci se u ovoj pozi vrlo brzo i jako uzbude. Želite li da vaš partner 'potraje' duže, uspravite gornji dio tijela u gotovo ravni položaj kako bi penetracija bila plića i blaža, a pritom vas partner može strastveno ljubiti.

2. Ubacite 'spanking'
Spanking, odnosno nježno pljuskanje po guzi, ženama zna biti vrlo stimulativno. Dogovorite se s partnerom da vas tijekom vrhunca seksualnog užitka čvršće stisne za stražnjicu. Ukoliko vam je takav oblik seksi igre neugodan ili nelagodan iz bilo kojeg razloga, nemojte se na njega pokušati prisiliti.

3. Ekstra stimulacija
Iako je doggy poza vrlo stimulativna za oba partnera, želite li je začiniti ubacite ovaj trik. Tijekom seksa u jednom trenutku skupite noge u koljenima ili ih prekrižite. To će pojačati pritisak i uzburkati strasti.

4. Oslobodite misli
S obzirom da tijekom doggy style poze ne gledate partneru u lice to ne znači da ne možete komunicirati. Ova je poza savršena za vruće riječi i strastvene poruke. Šapnite mu u uho pokoju 'prljavu' riječ i dovedite ga do vrhunca.

5. Koristite prepone i bedra
Doggy style strastvena igra neka započne na vašim preponama. Namažite unutarnju stranu bedara lubrikantom ili uljem. Stisnite bedra, napnite mišiće, uvucite stražnjicu i nadražite ga u trenu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju