Gotovo da i ne postoji muškarac koja nije maštao o seksu bez ograničenja i pravila. Isto vrijedi i za žene. Iako se čini kako pripadnice nježnijeg spola u odnos ulaze isključivo se vodeći osjećajima, istina je ipak malo drugačija. Donosimo top 5 najluđih ženskih maštarija svih vremena

1. SNIMANJE
Iako se većina srami same pomisli da ih netko snima tijekom najintimnijeg trenutka, gotovo da i ne postoji žena koja nije maštala o filmskoj ulozi seksi zavodnice.

>>9 lažnih mitova o ženskoj seksualnosti

Kućne snimke vođenja ljubavi mogu biti edukativne, ali i probuditi osjećaje koje niste znale da uopće postoje. Imate li pouzdanog partnera krenite u akciju, ali pazite kako snimka ne bi završila u pogrešnim rukama.

>>5 ženskih signala koje muškarci nikako ne razumiju

2. DOMINA
Uloga dominantne žene koja pokorava svog muškog roba i drži sve konce u rukama scena je koja rasplamsava maštu muškaraca, ali i žena. Vezanje i kontrola nad predigrom može biti vrlo zabavna pa ako još niste, probajte s nečim blažim kao što je povez preko očiju ili lisice. Ako vam se svidi, vaš će vam partner sigurno biti zahvalan.

Čista strast snažan je okidač koji je gotovo svaka žena barem jednom poželjela3. SEKS U TROJE

Kao što i muškarci sanjaju o vođenju ljubavi s dvije partnerice i za žene je pomisao na seks s dvojicom snažnih, mišićavih muškaraca vrlo stimulirajuća. S obzirom da u maštanju nema ništa loše budite kreativni, a jedino što je važno je da to doista i ostane samo u vašoj glavi.

4. SEKS NA JAVNOM MJESTU
Seks na plaži, u avionu, automobilu ili parku podiže adrenalin pa je samim time vrlo česta maštarija. Imate li partnera koji želi isprobati nove ili možda za njega stare stvari pokušajte za početak pronaći neki mirni kutak gdje možete parkirati auto ili sjesti na klupicu, a ostatak prepuštamo vašoj mašti.

5. GRUBI SEKS
Iako žene ulaze u seksualni odnos s osjećajima, ponekad je i nježnijem spolu potrebno nešto grublje i sirovije, poput scene iz filma 'Sirove strasti'. Čista strast snažan je okidač koji je gotovo svaka žena barem jednom poželjela. Osjetite li ovakav poriv, iskoristite ga odmah, ali kako u svemu tako i u seksu postoje granice koje bi trebalo odmah postaviti.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju