Ne treba se sramiti. Žene vole seks i uživaju u njemu, posebno s brižnim partnerom. Donosimo sedam poza koje ženama pružuju posebno zadovoljstvo i puno orgazmičnih trenutaka u kojima niti muškarci neće biti zakinuti

1. Seksi osmica
Legnite na leđa, tako što ste prethodno postavili par jastuka ispod svoje stražnjice. On neka se opruži nad vama, slično kao u misionarskoj pozi, ali da mu je gornji dio tijela u pozi kao da radi sklekove. Kružnim pokretima bokova, njegov će penis snažno prodirati u vašu vaginu, dok će kosti zdjelice doticati klitoris i polako vas dovoditi do ekstaze. 'Osmica' iz naziva se odnosi na vaša tijela, koja bi u određenom trenutku trebala izgledati poput mjesta na kojem se kružnice broja osam spajaju.

>>5 iskušanih starih poza u seksu na puno bolji način

2. Uski prolaz

Legnite na trbuh, i prebacite nogu preko noge. Lagano se pridignite na laktove, i pustite vašeg muškarca da se postavi na vas. Zahvaljujući dubokoj penetraciji, osjetit ćete svaki pokret njegovog penisa, a on vas još može dodatno stimulirati dodirujući vam grudi i ljubeći vas po vratu. Zahvaljujući slabijim pokretima, ovo je odlična poza i za muškarce koji se bore s preranom ejakulacijom.

3. Užitak na rubu

Neka vaš partner sjedne na rub kreveta, te se nasloni na jastuke iza sebe (ali nogama još uvijek dotiče pod). Vi sjednite na njega, i obgrlite ga rukama preko ramena. U ovom položaju žena kontrolira dubinu penetracije i tempo odnosa, dok joj on može doticati leđa, stražnjicu i bokove.

4. G-sklek
Malo akrobacije nikom ne škodi. Legnite na leđa i podignite koljena do glave. Vaš partner neka klekne ispred vas i vi se ispružite tako da vam se stražnjica naslanja na gornji dio njegovih bedara. Neka vas primi za gležnjeve i pruža dodatni oslonac. Osim što vam može koji put doticati klitoris rukom, ova je poza odlična stimuliranje g-točke, po čemu je i dobila ime. 

5. Vruć vjetar u bok

Pripremite njegove bokove na seksi tjelovježbu. Legnite na stranu i podignite jednu nogu u zrak. Vaš partner u klečečoj pozi neka prebaci vašu nogu preko svog ramena i uđe u vas. Svaki pokret njegovih bokova donijet će vam novi užitak, sve dok vas ne dovede do stopostotne ekstaze. Opustite se i uživajte, kao što on uživa u dobrom pogledu na vaše tijelo. 

6. Show na podu

Savijte lagano koljena i iz uspravnog stava spustite ruke na pod ispred vas. Neka vam on priđe straga i rukama obgrli zdjelicu, prijanjajući vas uz sebe. U ovoj poziciji muškarac ulazi u ženu pod specifičnim kutem koji stimulira klitoris s unutarnje strane, te uvelike dotiče g-točku. Odlična poza, posebno za gipkije žene.

7. Ples licem u lice
Kleknite na krevet i lagano se spustite na leđa ne mičući noge iz klečećeg položaja. On neka legne na vas i zagrli vas rukama, približavajući svoju glavu vašoj. U ovom položaju poanta nije u penetraciji i g-točki, već u kontaktu očima, intimnosti, dodiru i osjetu. Za romantičnu i emotivnu ženu, ovo je možda i puno bolja poza od mnogih 'egzibicionističkih'.

8. Što više, to bolje

Legnite na krevet, s jastukom ispod glave. Skupite noge i podignite ih u zrak. Vaš partner u klečećoj pozi neka ih nasloni na sebe (na desnu ili lijevu stranu).Tako neka vam priđe, pridržavajući vam noge jednom rukom, drugom vas može doticati po grudima. Specifičan kut pod kojim, u ovoj pozi, njegov penis ulazi u vašu vaginu doprinijet će novim senzacijama, posebice ako ste navikli na misionarsku ili doggy pozu. Ako se uistinu želite opustiti i osjećati kao da letite, zabacite ruke iza glave.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju