Prema nekim istraživanjima, gotovo 75 posto ljudi osjeća probleme u intimnom životu iz straha da im je tijelo neprivlačno partneru. Ne dopustite da neželjeno zaobljena stražnjica i tvrdoglavi „šlaufić“ oko struka upropaste vaša ljubavna umijeća. Donosimo 7 seksualnih poza koje vješto prikrivaju vaše slabe točke i mogu vam vratiti zaigranost i hrabrost u krevetu

1. Obrnuta kaubojka
Neka muškarac leži na leđima, a vi mu zajašite prepone tako da vam gleda u leđa. Tako ćete pokriti grudi, trbuh i bedra, ali i izložiti svoju g-točku tijekom odnosa.

2. Doggy stlye
Jedna od muškarcima najomiljenijih poza u seksu, ujedno je i odlična da mu skrene pogled s debljih ruku, struka i grudi. Držite noge što tijesnije, kako bi stisnuli vaginu oko njegovog penisa i doveli do većeg užitka za sebe i njega.

3. U krilu
Neka vaš partner sjedne na krevet, a vi mu sjednite u krilo, licem prema njemu. Obgrlite ga nogama oko struka. Odlična pozicija za žene koje žele sakriti svoje stražnjice i bedra, a vole istaknuti grudi. Kako su vam lica jedno nasuprot drugome, ova je poza odlična i za parove koje vole intimnije, nježnije vođenje ljubavi.

4. 69
Legnite na svog muškarca tako da se možete istovremeno oralno zadovoljavati. Tako ćete sakriti većinu svog tijela, a ni on se neće morati sramiti, obzirom da jedan drugome vidite samo intimna područja. Po želji, možete se zamijeniti za poziciju (da je on gore), a ako ste skloni avanturizmu, tijekom odnosa stavite kockicu leda u usta.

5. Seksi žlica
Kao što žlice prislanjaju jedna na drugu, tako i vi dopustite da vas partner prisloni na sebe dok ste mu okrenuti leđima. Tako ćete udaljiti njegov pogled od vašeg struka i grudi, a ni stražnjica vam neće biti u prvom planu. Ako ste skloni eksperimentiranju, stavite jastuk pod noge kako bi promjenili visinu svog tijela, a samim tim i kut partnerove penetracije. Vašoj će se G-točki promjena sigurno sviđati.

6. Cunniligus
Jednostavno raširite noge i pustite muškarca da vas oralno zadovoljava. U ovoj će poziciji biti koncentriran na vaše intimno područje, a uz pomoć prstiju ili seksualnih igračaka, može vas i vrlo brzo dovesti do vrhunca.

7. Licem u lice
Legnite na leđa i podignite noge u zrak. Partner neka napravi isto, samo u drugom smjeru, tako da vam se stražnjice dotiču. Ovdje dolazi do penetracije iz čudnog kuta, no neki ga muškarci itekako preferiraju. Osim tabana i nogu, nećete ništa vidjeti jedan na drugome.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju