Vaš izraz lica, način hoda i boja ruža govore mnogo o vašoj osobnosti. Evo što otkrivate svojim licem, tijelom i odjećom - ni krivi, ni dužni


1. Smeđe oči ulijevaju povjerenje, pokazala je jedna češka studija. Nasuprot tome, plave oči smatraju se nevjernima bez obzira na spol vlasnika.

2. Široke plave traperice ugodan su modni komad kojeg možete kombinirati s bilo čime, ali većini ljudi izgledaju neuredno i prvi su znak depresije.

3. Energičan hod žena jedno je belgijsko istraživanje povezalo s vatrenim uživanjem pod plahtama. Nasuprot tome, sporo 'puzanje' po ulici isti su okarakterizirali kao posljedicu rijetkog uživanja u seksu.

Plave oči smatraju se nevjernima bez obzira na spol vlasnika.

4. Cipele su najbolji modni odraz vaše osobnosti. Naime, jedna je američka studija pokazala da se čak 90 posto karaktera neke osobe može se naslutiti iz izbora obuće. Iznenađujuće, gležnjače su najviše nosili agresivci, a 'udobne' cipele osobe s kojima se možete lako složiti.

5. Njemački istraživači su dokazali da crvenokose žene imaju više spolnih partnera i češće se prepuštaju uživanju među plahtama od brineta, crnki i plavuša.

6. Ponosne nositeljice jarkog crvenog ruža bolje zarađuju od žena koje preferiraju nježne pastelne tonove, pokazala je jedna francuska studija.

7. Vrijeme je za selfie! Dokazano je kako lijeva stana vašeg lica pokazuje iskrenije emocije od desne strane.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju