Prekidi nikad nisu bili jednostavna stvar, pogotovo za ostavljene, a bolna može biti svaka pomisao na bivšeg partnera i što je u vašem odnosu pošlo krivo. No kada ostanete sami polako ćete shvatiti da to što vas je netko ostavio i ne mora biti tako loša stvar. Zapravo, sada si možete podesiti život baš onako kako ste oduvijek sanjali. Sjetite se ovih natuknica dogodi li vam se da ostanete sami

1. Sada imate vremena da ostvarite sve ono što ste željeli. Imat ćete više vremena za posvetiti se hobiju ili popraviti nešto u kući. Možda ćete čitati više ili gledati filmove koje stvarno želite pogledati. Konačno, moći ćete kuhati i jesti što god vi poželite.

>>5 ženskih signala koje muškarci nikako ne razumiju

2. Možete spavati sami. Vjerojatno ste se riješili nekoga tko zauzima veći dio kreveta i hrče, tako da više neće biti besanih noći. Možete spavati i s upaljenim svjetlom, a pridružiti vam se mogu i vaša mačka ili pas.

Sloboda, izlasci, druženje, neovisnost o partneru samo su neke od prednosti soliranja

3. Više vremena za prijatelje i druženje. Prijatelji, roditelji, braća i sestre postat će vam bliskiji jer ćete više vremena provoditi s njima. Nedjeljni ručak kod roditelja može vam pružiti novi pogled na njihov odnos i ono što ste o ljubavi naučili od njih. Imat ćete više vremena s njima odigrati neku društvenu igru, a sa braćom i sestrama otići u šoping.

>>Najgore vrste prekida veze koje ne smijete pružiti svome partneru

4. Natrag u školu. Sada kada imate malo više vremena, usavršavanje hobija ili nečega u čemu uživate, bilo to pisanje, fotografiranje ili ples, ubrzo će vam popuniti baterije, pa ćete se osjećati da ste puni energije.

Usavršavanje hobija ili nečega u čemu uživate, bilo to pisanje, fotografiranje ili ples napunit će vam baterije i odagnati misli od prekida

5. Izlasci s drugima. Kada je veza i službeno završila, pružila vam se prilika izlaziti s drugima i upoznati ljude različitih profila. Važno je samo biti pozitivan i ne osvrtati se za prošlom vezom.

6. Sloboda. Možete nositi što god želite kad god želite. Staru odjeću za spavanje ili ništa. Možete provesti i u pidžami cijeli dan. Isto tako više neće biti pitanja i nalaženje opravdanja za kasni dolazak kući.

7. Nered ili super očišćen dom. Posložit ćete si sve kako vama odgovara. Možete biti super organizirani ili neorganizirani, to ostaje na vama. Prostorije u stanu možete urediti kako vi to želite i tako dopustiti vašoj osobnosti da izađe na svjetlo dana.Dakle, dobro se zabavite sada kada ste slobodni jer nikad ne znate kada će naići netko tko će vas privući. Vjerojatno i prije nego ste se nadali.

Ako ti život da limun, napravi od njega limunadu, rekli bi Amerikanci. Zato, dobro se zabavite sada kada ste slobodni jer nikad ne znate kada će naići netko tko će vas osvojiti. (VLM)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju