Muškarci i žene su dva potpuno različita svijeta i greške u komunikaciji između dva različita spola svakodnevna su pojava. No ovaj put nećemo govoriti o različitostima u ponašanju već o svakodnevnim ženskim rutinama i pojavama koje neki muškarci nikada neće razumjeti. Pitali smo ih i dobili vrlo zanimljive, ali i simpatične i pomalo komične odgovore


Veličina grudnjaka

Razumijem osnovne veličine od 2 do 5 i to se zasniva isključivo na vizualnoj procjeni. No kada se u priču uključe slova ili pak dvostruka slova popraćena brojkama taj dio nikada neću shvatiti, ali iskreno, niti se ne trudim. (Hrvoje, 34)

Tampon
U teoriji kužim koja je njegova funkcija, ali, s obzirom na to da ga nikada nisam točno vidio u akciji, baš mi i nije jasno kako im ne smeta. S druge strane, nikad ga nisam vidio bez folije pa nisam siguran što se točno dogodi kada se otvori. (Domagoj, 27)

Stvarno ne razumijem kako žene mogu hodati u visokim potpeticama i pritom sačuvati gležnjeve i izgledati savršeno

>> 10 stvari koje frajeri rade ne znajući da su jako seksi

Menstruacija općenito
Sjećam se svega što smo učili u školi i s medicinske strane mi je jasno. No još uvijek imam tisuću pitanja. 'Ide' li to cijelo vrijeme kao kad otvoriš slavinu ili s pauzama? Kako znaju kada je gotovo? Osjećaju li žene kada izlazi? (Goran, 25)

Odlazak na zahod u grupama
Muškarci odlaze u WC, obave svoje i odlaze, a kada sretnu nekog poznatog koji obavlja istu radnju pored vas, nema razgovora i pogleda, samo kratki 'bok'. Ne razumijem što se to događa u ženskom WC-u i zašto bi se netko želio čučati na školjci i pričati? (Aleksandar, 40)

>> 5 znakova da ste pronašli ljubav svog života

Hodanje u štiklama
Kada nakon tenisica obujem elegantne cipele imam osjećaj kao da sam na ledu. Ja stvarno ne razumijem kako žene mogu hodati u tako visokim potpeticama i pritom sačuvati gležnjeve i izgledati savršeno. Svaka vam čast! (Krešo 35)

Ljubav prema cipelama općenito
U ormaru imam elegantne cipele za posebne prilike, cipele za van, jedne sportske i jedne 'šminkerske' tenisice i više mi ne treba. Ne razumijem što će vam toliko cipela kada ih ni da dan traje dvostruko duže ih ne bi iznosile? (Marijan 33)

Zašto žene uvijek tako lijepo mirišu?
Što je to? Je li to sapun, parfem, krema? Ja kad se uznojim osjetim miris znoja, kad jedem, osjetim miris hrane, kada izujem cipele nakon radnog dana itekako osjetim miomiris stopala. Ne kužim kako uspijevaju uvijek mirisati tako lijepo? (Roko 29)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju