Muškarci zapravo ne trebaju komplimente, barem ne u onoj mjeri u kojoj ih trebaju žene. No, ponekad ih je potrebno ili da kažemo poželjno komplimentirati posebno u intimnim trenucima kada se mogu osjećati najranjivije. Komplimenti stvaraju osjećaj pouzdanja i ti trenuci mogu vam samo pomoći da se zbližite i poboljšate vaš seksualni život

ŽELIM TE!
Iako ste ga već možda puno puta vidjeli golog, ne škodi mu dati malo poticaja, što može začiniti život ispod plahta. Svakom muškarcu lijepo je to čuti nakon što otkrije svoja blijeda bedra ili malčice prejako dlakava prsa.

TVOJA GUZA IZGLEDA NEODOLJIVO
Muškarci ne vježbaju da bi bili zdravi, nego da pokažu svoje mišiće. Svaka pohvala njegovim razvijenim prsima, malom guzom ili bedrima učinit će ga bolje raspoloženim i dat će mu više samopouzdanja.

TVOJE TIJELO JE SAVRŠENO
Ako ne možete shvatiti točno gdje usmjeriti svoju pohvalu, ovaj 'opći' pristup je najbolji način. Podignut ćete mu pouzdanje i raspoloženje, a samim time ćete se i vi osjećati dobro.

RECI ŠTO TI SE SVIĐA
Ovo im govori da ste spremni isprobati nove stvari, a i to da želite dodatno začiniti vaš seksualni život. I ako vam otkrije svoje skrivene želje i vama će isto tako ispuniti vaše.

TO JE JEDAN DIVAN 'VESELJKO'
Iako ovo zvuči kao apsurdan kompliment muškarci će ga dobro prihvatiti, najviše zato jer nije uobičajen. Osim toga, ovakvom izjavom dodat ćete i malo humora što nikada nije na odmet.

MOŽEŠ MI RADITI ŠTO HOĆEŠ
Recite ovako nešto samo ako to zaista mislite i ako imate potpuno povjerenje u svojeg partnera. Ovo će vašem muškarcu dati zeleno svijetlo da otvori svoje tajne seksualne apetite, a vi ćete se naći u njihovom centru.

IMAM KONDOM
Ovakva izjava pokazuje da žena ima odgovornost za svoje seksualno zdravlje. To bi svakom odgovornom muškarcu (isto kao što bi i ženi da je situacija obrnuta) trebalo dati do znanja da su sigurni s vama i da postoje manje šanse od spolnih bolesti.

OSJEĆAM SE SUPER KAD SI U MENI
Prosječan muškarac uglavnom ima standardnu opremu za vođenje ljubavi, no jako ćete mu podići samopouzdanje ako kažete da ste zadovoljni istom. Tako će znati da ne sanjate o dodatnim centimetrima, niti da imate pritužbi na izvedbu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju