Za razliku od muškaraca čija se želja za seksom gotovo nikada ne gasi, na jačinu ženske strasti utječu brojni unutarnji, ali i vanjski faktori. Naime, znanstvenici su otkrili kako postoji poveznica između vođenja ljubavi i dana u tjednu. Doznajte koji dani u tjednu ženama obećaju najbolji seks


Kada su žene u pitanju, želja za seksom itekako ovisi o danu u mjesecu. Riječ je naravno o menstrualnom ciklusu tijekom kojeg se mijenja razina hormona, a koji direktno utječu na seksualne porive, a koji su najjači za vrijeme plodnih dana, točnije vrlo brzo nakon završetka mjesečnice.

Slobodne žene najviše voditi ljubav ponedjeljkom i srijedom, dok one u vezi najčešće to čine u petak ili subotu

Slobodne žene najviše voditi ljubav ponedjeljkom i srijedom, dok one u vezi najčešće to čine u petak ili subotu

No znanstvenici su otkrili kako osim hormona na želju za seksom utječe niz faktora, zahvaljujući kojim su došli do vrlo zanimljivih podataka. Sakupljeni podaci objašnjavaju tijekom kojih dana u tjednu žene najviše vode ljubav.

Istraživanje provedeno na velikom uzorku slobodnih žena i onih koje su u vezi, otkrilo je kako će slobodne žene najviše voditi ljubav ponedjeljkom i srijedom, dok one u vezi na ljubavnu avanturu mogu računati u petak ili subotu.

Veza između dana u tjednu i želje za strastvenim trenucima povezana je s dnevnim obvezama i slobodnim vremenom. 

Stalnim parovima najviše odgovara voditi ljubav danima kada su maksimalno opušteni, dok slobodnim ženama ovakav vid zabave služi kao svojevrsni filter od brojnih stresnih situacija. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju