Najvažniji faktor seksepila i uživanja u seksu je samopouzdanje, a njega nam često nedostaje kada se pred partnerom moramo skinuti goli. No, da biste ga podigli ne morate bjesomučno vježbati i posezati za skupim kozmetičkim i korektivnim zahvatima. Idućih 7 lakih trikova učinit će seksi božicu od svake žene čak i kad je bez ijedne krpice na sebi

1. Osunčajte tijelo
Preplanuli ten pomoći će vam da izgledate mršavije bez da idete na dijetu. Za mršavije lice nanesite bronzer na jabučice, a za vitkije noge na vanjski dio nanesite tamniji bronzer, a na unutarnji dio nogu svjetliju nijansu.

Preplanulost će također prekriti nesavršenosti poput vena i strija. Nemate li vremena za mazanje bronzerom možete se poslužiti i ovim trikom: stavite na krevet posteljinu u boji jer će se uz nju boja kože činiti toplijom.

2. Napravite piling
Naročito zimi koža može biti suha i gruba pa je dobro redovito raditi piling kako bi se uklonile mrtve stanice i koža opet bila podatna i putena, kao stvorena za dodire! Nakon pilinga namažite tijelo mlijekom sa svjetlucavim česticama koje će joj dati seksi sjaj ili uljem za bebe koje će joj podariti neodoljivu mekoću.

3. Nanesite lagani shimmer na lice

Šminka vam može pomoći da se osjećate seksepilnije, međutim sigurno ne želite da se razmaže po posteljini. Zato umjesto teškog pudera ili masne kreme nanesite nemasnu hidratantnu kremu u boji koja će izjednačiti boju tena.

4. 'Ugurajte' brzinsku tjelovježbu
Umjesto cjelovitog treninga koji vas može previše izmoriti, napravite nekoliko trbušnjaka i čučnjeva kako biste pokrenuli cirkulaciju krvi u mišićima zbog čega će se činiti čvršćima.

5. Stavite topli miris

Želite li izgledati zavodljivo i seksi morate i lijepo mirisati. Privucite pažnju na dekolte i zglobove s nekoliko kapljica toplog i mirodijama začinjenog parfema.

6. Uredite bikini zonu
Maštovito uredite bikini zonu pa je, na primjer, ukrasite ljepljivim kristalićima ili je depilacijom oblikujte drugačije nego inače. Preferirate li prirodan izgled samo škarama skratite dlačice.

7. Stavite nakit
To što ste goli ne znači da ne možete staviti na sebe neke modne detalje. Visoke potpetice učinit će noge vitkijima te će dodatno podignuti stražnjicu. Želite li se dodatno zaigrati zagrnite se šalom od perja ili stavite veliku viseću ogrlicu s kojima partnera možete golicati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju