Ako zaključite da nećete dočekati starost zajedno već nakon nekoliko izlazaka, a on ne misli tako, uvjerite ga u suprotno. Prema muškim iskustvima, donosimo 10 ženskih postupaka zbog kojih muškarac neće poželjeti sljedeći izlazak

1. Odmah nakon prvog spoja promijenite status na Facebooku - više niste 'slobodna', nego 'u vezi'. Trebao bi pobjeći glavom bez obzira kad zaključi da mislite ozbiljno već nakon prvog izlaska.

2. Naručujte samo salatu kad jedete vani. To muškarce izluđuje. Doslovno.

>> 5 navika sretnih parova

3. Lice bez šminke, masna kosa i nemarno odijevanje vas neće oduševiti, ali ako je to način da se bezbolno riješite nepoželjne veze, strpite se nekoliko dana od dotjerivanja.

Ako već nakon nekoliko izlazaka zaključite da muškarac nikako nije za vas, a on ne misli tako, uvjerite ga u suprotno

4. Opsjednutost poslom i svaka slobodna minuta provedena na mobitelu ili laptopu uništit će svako oduševljenje. Da bi se brzo odvojili od potencijalnog muškarca, ne odvajajte se od – mobitela.

5. Recite privremeno 'ne' depilaciji. Ženska koža je pojam za glatkoću i nježnost, a dlačice uništavaju svaku želju za dodirom. No ne trebate se previše žrtvovati za ovaj učinak. Dovoljno je da jednom primijeti dlačice na nogama ili pazuhu i budite sigurni da je svaka daljnja šansa za vezu stvar prošlosti za njega.

>> 5 najčešćih neugodnosti tijekom seksa i kako ih riješiti

10. Pričajte samo o sebi, zaboravite da postoji druga osoba u razgovoru. Monolog s napornim pričama o sebi iscrpljuje svaku želju za slušanjem istog ikad više. Ako želite dovršiti dramu, priuštite mu što više dugih razgovora sa sobom i o sebi.

6. Tepanje. Muškarci ga doživljavaju kao nešto djetinjasto i iritantno ako ga čuju od odrasle žene. Većina njih smatra da tepanjem i umiljatošću žene pokušavaju pridobiti njihovu naklonost ili se izvući iz nevolje. Dakle, dobro uvježbajte dječju taktiku ako želite postići suprotan učinak.

7. Mrlje. Iako je uobičajeno da dezodoransi ostavljaju bijele tragove na odjeći, to može izgledati vrlo neuredno. Kao i neuredna kosa, nokti i koža, neuredna odjeća odbija muškarce na isti način - u trenu.

8. Gunđanje. Većina je na vlastitoj koži osjetila koliko stalno prigovaranje, pesimizam i nezadovoljstvo mogu biti nepodnošljivi. Prema tome, znate što vam je činiti za uspješan učinak.

9. Bonton i pristojno ponašanje je muškarcima jednako važno kao i ženama. No ponašanje koje je daleko od damskog, poput grubih riječi, nedostatak manira i nepristojnost dovest će ga u krajnje neugodnu situaciju i teško da će se htjeti ikad više naći u nekoj sličnoj. Ukratko, ponašajte se kao većina muškaraca ako ih želite otjerati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju