Posljednje istraživanje Centra Pew Research pokazalo je da su muškarci s manjim i srednjim plaćama emocionalno dostupniji, vjerniji, ali što je najvažnije, bolji u krevetu

Ako ste od onih kojima je cilj bogato se udati, razmislite dvaput. Naime, posljednje istraživanje Centra Pew Research pokazalo je da su muškarci s manjim i srednjim plaćama emocionalno dostupniji, vjerniji i, vjerovali ili ne, bolji u krevetu.

>> Sve što niste znale o muškarcima

Glavni aduti muškaraca s manje novca su sreća, vjernost i – orgazam. Tim se fenomenom bavio i profesor sa Sveučilišta Chicago Northwesterna Adam Galinsky koji zaključuje da će žene biti sretnije sa 'siromašnijim' muškarcima jer su manje licemjerni od bogataša.

Muškarci s manjim i srednjim plaćama emocionalno dostupniji, vjerniji, ali što je najvažnije, bolji u krevetu

Muškarci sa srednjim primanjima ljubazniji su kada upoznaju nove ljude nego bogatiji muškarci, piše časopis Psychological Science.

>> 10 stvari kojima muškarci ne mogu odoljeti

Kada su autori ove studije promatrali snalaženje bogatih i siromašnih muškaraca s novim znancima, primijetili su kako je druga grupa češće kao sredstvo koristila osmijeh, kontakt očima i više je razgovarala.

S druge strane, bolja primanja dolazila su u paketu s grubim i bahatim ponašanjem. Muškarci slabijih primanja više se socijalno angažiraju jer na taj način pokušavaju uspjeti, dok su osobe boljeg statusa već na svom cilju te često ne smatraju da im trebaju nova poznanstva.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju