I dok se Celzijevci penju u termometru, lagano odbacujemo nepotrebne slojeve odjeće i klizimo u tanje i sve kraće krpice. No to nije dovoljno da potaknete uspavani libido. Isprobajte i ove prijedloge

1. Dodirivanje bez ruku
Nadražite i zavedite partnera dodirujući ga dijelovima tijela koje inače rijetko koristite. Dovedite ga do ludila – trepavicama, dahom, jezikom, usnama i zubima. A onda zamijenite mjesta s partnerom i prepoustite mu uzde.

2. Vježbajte jogu – zajedno
Rasprostrite prostirke za jogu pa zajednički pozdravite sunce s nekoliko pažljivih poza. Vježbanje joge pojačava fleksebilnost udova, ali i potiče seksualnu želju – pogotovo ako se izvijate pred vlastitim partnerom. Nova istraživanja, pak, pokazuju da redovito vježbanje joge kod žena poboljšava i kvalitetu orgazma.

Odbacivanje krpica nije dovoljno da uzburkate valove ljetnih strasti

3. Slušajte glazbu prije seksa
Seks je odličan alat u borbi protiv stresa. No stresan dan teško da će dovesti do seksa, ako se ne uspijete dovoljno opustiti. Dogovorite stoga s partnerom – međuigru! Legnite jedno pored drugog, pustite omiljenu glazbu i pustite da vas ona odvede u pravom smjeru.

4. Ženski feromoni
Zaboravite na seksi pomagala poput svilenih poveza za očiju. Umjesto toga skinite vlastitu majicu i njome prekrijte oči svojeg partnera. Ženski feromoni ogroman su afrodizijak za muškarce.

5. Ostavite nešto na sebi
Seks će biti uzbudljiviji ako ostavite neki komad odjeće na sebi. To nužno ne znači da bi trebali navući podvezice, haltere i slična pomagala za vizualno nadrživanje. Bit će dovoljno ako se prepustite strastima s grudnjakom ili gornjim dijelom kupaćeg kostima, ili ako vam partner samo odmakne u stranu gaćice.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju