Toplo vrijeme kao stvoreno je za uživanje s partnerom te e idealno za isprobavanje novih poza i tehnika. Volite li izazove i ne bojite se promjena ona koju svakako morate isprobati ili ponoviti je poza 68

O felaciju se puno više govori i zna, no kunilingus ili oralno zadovoljavanje žena neistraženo je područje u kojem muškarci improviziraju i pokušavaju pronaći prave pokrete koje će njihovu partnericu dovesti do ludila.

kada je riječ o oralnom užitku neki tvrde kako poza 69 predstavlja najveći erotski doživljaj jer istodobno dajete i primate užitak.

>> 3 poze koje pale baš svaki puta

Poza 68 stvorena je kako bi žene uživale, a muškarci ih doveli do velikog O

Ime je dobila po tome jer podrazumijeva da je glava jednog partnera okrenuta prema prstima drugog, baš kao kod broja 69, kako bi se simultano pružio oralni seks.

Poza 68

Poza 68 stvorena je kako bi žene uživale, a muškarci bi je svakako trebali isprobati i na taj način dovesti partnerice do velikog O.

Položaj je isti kao u pozi 69, no partnerica leži na muškarcu, na leđima. Partner pritom može rukama istraživati tijelo partnerice te na taj način pojačati užitak.

>> Pozor! Otkrivamo sve tajne poze 69

Budući da je jezik najjači mišić na tijelu, ima velike prednosti u odnosu na penis koji je teže svjesno kontrolirati. Ne samo da je jezik pokriven slinom, prirodnim lubrikantom, već je njime moguće manevrirati na bezbroj načina. Budite maštoviti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju