Seksualne poze u kojima je žena na vrhu znaju biti jako uzbudljive. Međutim, i one imaju svoju drugu stranu. Položaj zna biti fizički naporan, a i ženama se ponekad teže opustiti, znajući da izgledaju pomalo smiješno dok se njišu nad svojim muškarcem. Da bi otklonili te sitne probleme, primjenite neke od ovih 10 savjeta

1. Odmarajte mišiće
Obzirom da vi kontrolirate tempo i ritam penetracije, vaše mišiće čeka teška zadaća. Sigurno ne želite da vam pri najvećem užitku utrnu dijelovi tijela, stoga se svako toliko naslonite na partnerova ramena. Tako ćete maknuti pritisak s mišića nogu i zdjelice, te još više uživati u odnosu.

2. Zavežite kosu
Iako je raspuštena kosa vrlo seksi prizor tijekom odnosa, u stvarnosti je prilično velika gnjavaža. Oznojena, priljepit će se za vaše lice i stalno ćete je morati micati. Ni dečkima se neće sviđati kad ih krenete ljubiti. Vaši će ga čuperci škakljati, a možda i ulaziti u nos.

3. Dugo zagrijavanje
Dok je žena na vrhu, muškarac ima prilično malo kontrole nad cijelim odnosom. Kod nekih to može proizvesti probleme s erekcijom, pa je važno da ona bude čvrsta prije same penetracije. Produžite predigru i radite sve što voli, kako bi ljubavni žar ostao na razini.

4. Vodite računa o njemu
Čak i fizički jači muškarci znaju se umoriti pri ovom položaju. Naime, sva vaša težina na njegovoj je zdjelici, a pri tom još mora koristiti i velik broj svojih mišića da doprinese penetraciji. Mijenjajte težište i položaj, i nikako ne radite neočekivano nagle pokrete. Pogrešno raspoređea težina mogla bi ga ozlijediti.

5. Kontrolirajte situaciju
U pozi gdje je žena gore, ona vuče konce tijekom odnosa, od kuta penetracije do tempa. No s kontrolom dolaze i odgovornosti. Pratite znakove koje vam daje muškarac. Ukoliko ga nešto smeta ili boli, prilagodite se potrebama. Pokušajte to napraviti bez verbalnog ispitivanja, kako ne bi izgledalo da ste ometeni njegovim željama. On voli osjećaj da vi znate što radite.

6. Sve polako
Ukoliko želite promjeniti težište ili uspostaviti bolju ravnotežu tijekom odnosa, sve pokrete radite polako. Vaš se partner mora priviknuti na novi položaj, i treba mu vremena da shvati kako najbolje iskoristiti situacije na terenu.

7. Igrajte na grudi
U ovom položaju, muškarac ima sjajan pogled na vaše tijelo, što ne znači da bi stvari trebale ostati na tome. Priredite mu predstavu dodirujući se senzualno po grudima ili si dodirujte vrške bradavica. Naravno, ohrabrite ga da sudjeluje u tome.

8. Volite njegovo tijelo
Dok ste na partneru, uživajte u ljepoti muškog tijela, i nemojte se sramiti pokazati svoj interes za njegove dijelove. Nježno mu ližite bradavice na prsima, ljubite ga po vratu, nježno grickajte uho ili ga snažno primite za butine. I njemu će biti drago kad vidi koliku strast pobuđuje u vama.

9. Pokažite se
Biti na muškarcu tijekom odnosa doprinjet će vašem samopouzdanju, i osjećaju vlastite privlačnosti. Nemojte se bojati svog tijela, istežite se, zabacujte na leđa, pokazujte lice i budite ponosni na svaku sekundu predstave koju izvodite.

10. Neka vas drži
Neka vas muškarac snažno primi za bokove i pomogne pri gibanju tijekom odnosa. Ne samo da će vas time poštedjeti iscrpljivanja, već će vas njegov snažan dodir dodatno uzbuditi. Uz to, vaš partner će osjećati da pridonosi vašem užitku, a to muškarcima jako puno znači.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju