Osvježenja u ljubavnom životu uvijek su dobro došla. Volite li eksperimentirati s položajima i lokacijama seksualnog odnosa vrijeme je da promotrite prostor u kojem živite i potražite stepenište koje može biti pravi potpirivač strasti. Donosimo 3 najzanimljivije poze za seks na stepenicama koje će uzbuditi svakog muškarca

Stepenice do raja 1
Okrenite se prema stepenicama, na nižu kleknite, a na višu se naslonite na laktove. Neka vaš partner zauzme isti položaj iza vas, ali neka klekne na stepenicu niže.

Dok se vaš partner lagano podiže vi se polako počnite spuštati u čučanj prateći njegove pokrete.

>> Pozor! Otkrivamo sve tajne poze 69

Stepenice do raja 2
Ovaj položaj započinje predigrom. Muškarac sijeda na stepenicu, vi se okrenete prema njemu, popnete se na istu stepenicu i stanete u raskorak tako da su vaše prepone točno ispred njegovog lica.

Nakon nježne predigre počnite se spuštati u čučanj pridržavajući se za njegov vrat i poigravajući se s brzinom i dubinom penetracije.

>> Misionarac: 3 pobjedničke poze u seksu

Stepenice do raja 3
Stanite ispred stepenica te se protegnite prema naprijed kao da ćete se spustiti u sklek pridržavajući se dlanovima za stepenicu. Tijelo vam je savijeno pod kutom od 45 stupnjeva.

Partner vam prilazi odostraga, naginje se na vas također se pridržavajući za stepenicu te pokretima diktira dinamiku odnos. Ako ste fleksibilniji savijte tijelo u još oštriji kut i dobili ste naprednu verziju popularnog doggy stylea.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju