Životne rutine, navike te male i velike strasti o nama, odnosno našem karakteru mogu reći puno toga. U tu skupinu spada i seksualni odnos i strast. Svatko od nas u svom intimnom kutku skriva makle tajne koje ga ispunjavaju i u kojima uživaju. Želite li otkriti nešto više o sebi pronađite se u nekoj od ovih 5 najpopularnijih poza u seksu


Žena gore
Osoba koja uživa u ovoj pozi vrlo je spontana i samouvjerena. Povjerenje je vaša zvijezda vodilja. Volite istraživati i spremno prihvaćate nove izazove. Dobro poznajete svoje tijelo i svjesni vaše moćne seksualnosti. Nije vam problem uzeti stvar u svoje ruke i pokazati što vas čini sretnima.

Doggy Style
Veliki ste avanturist i spremno prihvaćate nove izazove. Volite se zabavljati i uživate u strastvenim igricama s osobom koju dobro poznajete ili pored koje se osjećate ugodno i nesputano. Otvorena ste i iskrena osoba koja jako dobro zna što želi od života, ali i od partnera.

Spooning
Riječ je o vrlo udobnoj i intimnoj pozi koja opisuje osjećajnu i odanu osobu kojoj je veza svetinja. Žudite za intimom i prisnošću. Uživate u poklonjenoj pažnji. Osjećajna ste osoba koja daje puno, ali isto toliko očekuje za uzvrat.

Quickey
Ova poza opisuje spretnu i snalažljivu osobu koja jako dobro zna iskoristiti svaki slobodan trenutak. Rođeni ste organizator, a za osobu do koje vam je stalo ste spremni učiniti baš sve. Volite biti spontani i strastveni kako u seksu tako i u drugim sferama života općenito. Od partnera očekujete da bude prilagodljiv jer u protivnome neće uspjeti pratiti vaš dinamičan tempo.

Misionarac
Volite sigurnost koju vam pruža sigurna veza ili brak. Rutina . Uživate u svojoj životnoj rutini kao i u sitnim životnim navikama koje ste izgradili u svom svijetu. ali budite oprezni da vas ne 'pojede' monotonija. Volite sigurnost i veliki ste emotivac što volite izražavati i putem intimnog odnosa koji je strastven i prepun emocija.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju