Seks može biti vrlo zanimljiv i vatren u koliko redovito održavate njegvu dinamiku. Ako i vi spadate u skupinu parova koji zbog poslovnih obveza puno puta preskaču odnos s partnerom vrijeme je za promijene u kojima vam mogu pomoći ove najmaštovitije i najuzbudljivije poze u seksu

1. USKI PROLAZ
Legnite na trbuh, i prebacite nogu preko noge. Lagano se pridignite na laktove, i pustite vašeg muškarca da se postavi na vas. Zahvaljujući dubokoj penetraciji, osjetit ćete svaki pokret, a on vas još može dodatno stimulirati dodirujući vam grudi i ljubeći vas po vratu.

Zahvaljujući slabijim pokretima, ovo je odlična poza i za muškarce koji se bore s preranom ejakulacijom.

2. JEGULJA
Neka vaš partner klekne, a vi se smjestite u njegovo krilo, licem okrenuti prema njemu. Obgrlite ga rukama i nogama i neka vas on lagano njiše.

Bliskost tijela dorinosi intimnosti, a kut je odličan za penetraciju, bez obzira na dubinu. Vršci vaših grudi doticat će njegova prsa, što oboje može dodatno uzbuditi.

3. ZLOČESTA LISICA
Sjednite na rub stola (ili sličnu površinu), dok vas partner miluje po leđima. Naslonite se na njega, dok on vaše noge prebacuje preko svojih ramena. Iz ovog vas položaja može zagrliti ili se vi možete zabaciti u nazad. Ako želite manje akrobacije samo ga obgrlite nogama oko struka.

Ovaj intiman položaj je sjajan za stimulaciju vaše G-točke.

4. ISKRIVLJENA PREPONAŠICA
U ovoj pozi vi 'radite' većinu posla, no užitak nije samo njegov. Vaš muškarac leži na podu, naslonjen na krevet. Sjednite na njega bočno tako da su vam noge potpuno raširene (gotovo u špagu), te se lagano pridižite i spuštajte na njegovo tijelo. Ako se umorite, muškarac vam može pomoći podižući vam bokove rukama.

Njega će izludjeti, a vi imate sjajnu kontrolu nad tempom i penetriranjem. On može nježno doticati vaše grudi, a ni vaš klitoris mu nije van dosega

5. ŠTO VIŠE, TO BOLJE
Legnite na krevet, s jastukom ispod glave. Skupite noge i podignite ih u zrak. Vaš partner u klečećoj pozi neka ih nasloni na sebe (na desnu ili lijevu stranu).Tako neka vam priđe, pridržavajući vam noge jednom rukom, drugom vas može doticati po grudima.

Specifičan kut pod kojim, u ovoj pozi, njegov penis ulazi u vašu vaginu doprinijet će novim senzacijama, posebice ako ste navikli na misionarsku ili doggy pozu. Ako se uistinu želite opustiti i osjećati kao da letite, zabacite ruke iza glave.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju