Jedne od najprodavanijih igračaka za odrasle zasigurno su vibratori. Ženama pružaju fantastičnu stimulaciju klitorisa, no javna je tajna da i mnogi muškarci znaju kupovati baterije za ove 'zločeste aparate'. Ali u početku, zbog neiskustva i nikad dovoljno preciznih uputstava korisnice možda neće uspjeti u potpunosti uživati u užitku koji pruža. Evo nekoliko praktičnih savjeta kako započeti svoje seksualno druženje s njim

Za početak
Prije prvog korištenja, dobro operite vibrator. Zatim proučite njegove tehničke mogućnosti, te kako se određena funkcija pokreće. Prvi ga put obavezno koristite sami, kako biste se upoznali s njegovom namjenom i kako je najbolje provesti.

Prislonite vibrator na kožu i osjetite njegov dodir. To ne bi trebao biti neugodan osjećaj, na kraju krajeva, vibrator je svojevrsni masažer. Po želji, možete ga premazati lubrikantom. Polako se njime dirajte po tijelu, i kad se upoznate s njegovim djelovanjem, lagano ga položite u intimnija mjesta.

Prislonite vibrator na kožu i osjetite njegov dodir. To ne bi trebao biti neugodan osjećaj, osim togaa, vibrator je svojevrsni masažer

Eksperimentirajte s različitim brzinama i kutevima penetracije.
Ukoliko sve krene po planu, trebali biste krenuti na put prema velikim užicima. Savjetuje se da, netom prije nego doživite vrhunac, usporite brzinu vibratora, a zatim je opet ubrzate. Na taj način doći ćete do snažnih i višestrukih orgazama.

>> Mala škola ženske masturbacije za najjači orgazam

Vi i vaš vibrator
Vibratore treba oprati nakon upotrebe, kako bi se spriječila pojava bakterija na njima. Ukoliko ste ga koristili u odnosu s drugom osobom, čišćenjem ćete spriječiti i moguću infekciju spolnim bolestima. Ako planirate odnose u kadi ili bazenu, uzmite u obzir da nisu svi vibratori vodootporni. Zato provjerite karakteristike igračke na uputstvima.

Uvijek izvadite baterije nakon korištenja, kako se vibrator ne bi aktivirao sam od sebe u nezgodno vrijeme (to posebno vrijedi ukoliko ga nosite u torbi na put). Važno je napomenuti da se na vibratorima uvijek koriste isključivo lubrikanti na bazi vode. Uljni mogu dovesti do infekcija i iritacije kože.

Postoje različite vrste vibratora koje djeluju na različite načine. Na vama je da odlučite koji vam najbolje odgovara. Ove 'igračke' također možete koristiti da upoznate svoje tijelo, od G-točke do osjetljivosti vaginalnih zidova. U svakom slučaju, opustite se i dobro se zabavite!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju