Pred nama je dugo toplo ljeto. Zabavite se i provjerite donose li vam zvijezde novu ljubav na horizontu ili imaju za vas neke druge planove


Ovan

Pripremite se za strastveno i romantično ljeto. Venera je u vašoj kući ljubavi od početka lipnja do 8. listopada zbog čega bi se vaš ljetni flert mogao pretvoriti u ozbiljnu vezu. Nemojte se iznenaditi ako vas privuče osoba koja inače nije vaš tip. Ovoga su ljeta sve karte otvorene. Prekrasne vijesti stižu vam 14. kolovoza.

Znakovi koje možete dovesti mami na ručak: Lav, Strijelac, Vodenjak

Bik
Osobe koje su u vezi trebale bi iskoristiti kraj lipnja za upoznavanje partnera s roditeljima, ili razmisliti o zajedničkom obiteljskom odmoru. Ako niste u vezi, mogli bi se zaljubiti u dečka iz kvarta. Štoviše u srpnju je moguća veza s osobom koju ste smatrali samo prijateljem. Bit ćete iznimno privlačni suprotnom spolu u periodu do 4. srpnja pa iskoristite ovo vrijeme za upoznavanje novih ljudi.

Znakovi koje možete dovesti mami na ručak: Djevica, Jarac, Ribe, Škorpion

Račice će ovoga ljeta preboljeti bivšeg, a Lavovi će biti mamac za poglede gdje god krenu

Blizanci
Ovoga ljeta nećete imati strpljenja za ljubavne drame, nadmudrivanja i igrice. U periodu od 5. do 31. srpnja smiješi vam se ljubavna sreća, pa iskoristite to vrijeme najbolje što možete. U kolovozu Venera postaje retrogradna u vašem znaku zbog čega ćete biti skloni nerazumnim sumnjama. Ako vam partner kaže da se nije stigao javiti na vaš poziv jer se tuširao, vjerujte mu.

Znakovi koje možete dovesti mami na ručak:
Vaga, Vodenjak, Strijelac

Rak

Dobre vijesti, Račice. Ovo je ljeto savršeno vrijeme da napokon prebolite bivšeg. U periodu od 24. lipnja do 8. kolovoza bit ćete vrlo privlačni suprotnom spolu. Nemojte tratiti svoj magnetizam na nekoga iz prošlosti, nego se okrenite budućnosti. Izlazite, zabavljajte se i upoznajte nove ljude. Saturn u vašem znaku omogućuje vam da nekoga posebnog upoznate i preko posla.

Znakovi koje možete dovesti mami na ručak: Škorpion, Ribe, Bik

Lav

Venera provodi cijelo ljeto u vašem znaku, zbog čega ćete biti mamac za poglede gdje god se našli. Ako niste u vezi, imajte na umu da ovo nije vrijeme za ozbiljno vezivanje. Umjesto toga iskoristite naklonjene zvijezde za zabavu. Bit ćete vrlo traženi, pa ispraznite svoj raspored za tulume. Prekovremene ostanke u uredu ostavite za rujan.

Znakovi koje možete dovesti mami na ručak: Strijelac, Ovan, Blizanci

Djevica
Jupiter u drugoj kući kvari vam romantične planove ovoga ljeta. Ovo jednostavno nije vaša sezona za ljubav. No to ne znači da morate odustati od ljubavnog flerta. Venera je u vašem znaku od 18. do 25. srpnja, kada bi vas mogla iznenaditi mogućnost za strastvenu avanturu.

Znakovi koje možete dovesti mami na ručak: Jarac, Bik, Rak

Vaga
Ovoga ćete ljeta biti spremni na ozbiljnu i osjećajnu vezu, pa budite na oprezu kome ćete pokloniti ovaj dar. Ne spuštajte svoje standarde i dozvolite si da upoznate osobu prije nego što se upustite u vezu s njom. Jupiter ulazi u vašu kući 11. kolovoza zbog čega ćete drugu polovicu tog mjeseca htjeti provesti u društvenoj izolaciji.

Znakovi koje možete dovesti mami na ručak: Vodenjak, Bliznaci, Lav

Škorpion
Zahvaljujući utjecaju Saturna ovoga ćete ljeta više biti koncentrirani na karijeru nego ljubav pa ćete priliku za flert prije imati na poslu nego u nekom klubu. Ako ste već u vezi, imat ćete potrebu isplanirati vašu vezu pet godina unaprijed. Zadržite svoju bilježnicu s najljepšim dječjim imenima samo za sebe do 29. kolovoza, nakon čega ćete imati više šanse za ostvarivanje svojih najdubljih želja.

Znakovi koje možete dovesti mami na ručak: Ribe, Rak, Djevica

Škorpioni će više biti okrenuti karijeri, a Ribe bi se mogle neočekivano udati

Strijelac
Trenutno se nalazite u fazi kada vam je veći užitak proširivati svoj krug prijatelja i poznanika, nego tražiti čovjeka svojeg života. No nemojte se iznenaditi ako ga ipak pronađete u grupi svojih najbližih prijatelja. Zbog utjecaja Venere u srpnju biste mogli započeti kakvu strastvenu aferu na odmoru, a u kolovozu budite na oprezu, jer biste zbog pogrešnih razloga mogli odbaciti kvalitetnu osobu.

Znakovi koje možete dovesti mami na ručak: Ovan, Lav, Djevica

Jarac

Jarčeve čeka uzbudljivo ljubavno ljeto, a osobito od 24. lipnja do 8. kolovoza. Od 11. kolovoza bit ćete skloniji riskantnom ponašanju. Pripazite, jer dobar seks ne znači i kvalitetan odnos, pa budite na oprezu s kim se upuštate u vezu. Ne zaboravite i na važnost odgovarajuće zaštite.

Znakovi koje možete dovesti mami na ručak: Bik, Djevica, Škorpion

Vodenjak
Suprotnosti se privlači, izreka je koja će biti posebno istinita za vaš znak ovoga ljeta. Nemojte se iznenaditi ako počnete izlaziti s muškarcem za kojeg ste mislili da nije vaš tip. Nakon 31. srpnja bit ćete skloni riskantnijem ponašanju, a zbog Jupitera u 9. kući ovo će biti izvrsno vrijeme za solo odmor.

Znakovi koje možete dovesti mami na ručak: Bliznaci, Vaga, Strijelac

Ribe
Ovo je vaše ljeto za eksperimentiranje i uživanje u slobodi punim plućima. Niste vi krivi, to je utjecaj zvijezda. Zbog utjecaja Jupitera u vašem znaku nakon 11. kolovoza neki bi se čak mogli odvažiti na iznenadni brak. Do 29. kolovoza vaša bi se moć prosuđivanja opet trebala vratiti na staro.

Znakovi koje možete dovesti mami na ručak: Rak, Škorpion, Jarac

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju