Ne propustite posljednju priliku za slikanje s rekvizitima u Ljubavnom kutku Arena Centra. Iako oni ne utječu na ocjenu vaših fotografija svakako će doprinijeti njihovoj kreativnosti. Dođite i izrazite vašu ljubav na najzabavniji način.

Rekviziti i hostese vraćaju se i ovaj vikend u Ljubavni kutak Arene Centar, koji jedva čeka da se ugnjezdite u njega i fotografirate sa svojim najmilijima. Neka vaše fotografije budu interesantne i kreativne, jer osim uspomena možete osvojiti i vrijedne nagrade.

Prošli vikend družili smo se sa starim i novopečenim parovima koji su nam otkrili koji ih je prst sudbine spojio te što za njih znači ljubav. Djelić atmosphere pogledajte u našem videu.

 

Arena Centar u nadolazećem vikendu ponovno vam priprema romantičnu atmosferu okupljenu oko Ljubavnog kutka gdje zabave neće nedostajati. Okupite svoje najmilije i zaputite se u Arena Centar kako bi ovaj vikend iskoristili posljednju priliku za igranje s rekvizitima koji će vam pružiti inspiraciju i razigrati maštu.

Od 4. do 14. veljače posjetite 'Ljubavni kutak', smještenog kod info-pulta Arena Centra u Zagrebu, fotkajte se svojim pametnim telefonom te fotografiju podijelite na svoj Instagram profil uz hashtag #ljubavnikutakAC, najkasnije do 14. veljače do 20 sati.

Ukoliko nemate instagram, pošaljite nam svoju fotografiju na e-mail zadovoljna@novatv.hr s naslovom ''Ljubavni kutak'' i svojim podacima (ime i prezime, adresa, kontakt mobitel) u istom roku.

U Ljubavnom kutku možete se fotografirati sami, u paru ili u društvu, a vikendom će vam na raspolaganju stajati i rekviziti koji vašu fotografiju mogu učiniti zanimljivijom. Oni neće utjecati na ocjenu fotografije, no ono što hoće je vaša kreativnost kojom ćete pokazati sreću i ljubav prema boravku u kutku, prema sebi ili osobama s kojima ste na fotografiji. Izrazite ljubav. I to koliko god puta želite jer broj fotografija s kojima možete sudjelovati je neograničen.

Žiri sastavljen od predstavnika Arene Centra i uredništva portala Zadovoljna.hr 15. veljače će odabrati top 3 fotografije koje osvajaju shopping poklon karticu od 1400 kuna i poklon bon Gold Class u vrijednosti 270 kuna. Dobitnici će biti objavljeni na stranici Zadovoljna.hr, te onoj Arena Centra najkasnije do 16. veljače.

Ne preostaje vam ništa drugo doli posjetiti Arena Centar, zavući se u Ljubavni kutak, dobro se zabaviti i nasmijati, a kasnije uživati u osvojenoj nagradi.

Više informacija saznajte u pravilima natječaja.

A sretni dobitnici su:

Amira Antolić
Eva Lin Jerković
Mateo Biočić

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju