Božić je za mnoge najljepše doba godine. To nije ništa neobično jer se upravo tada, ponekad i nakon jako dugo vremena provedenog razdvojeno, cijela obitelj konačno skupi i zajednički provodi vrijeme u druženju i slavlju. Lampice, šarenilo, pregršt ukusne hrane, kao i dobre zabave specifična su obilježja koja vežemo uz Božić. Ipak, najvažnije od svega jest da je Božić vrijeme ljubavi, mira, sreće, ali i darivanja.

Svatko, ali baš svatko zaslužuje mali znak pažnje ili maleno iznenađenje koje će mu izmamiti osmijeh na lice i usrećiti ga u blagdansko vrijeme. A kad kažemo svatko, mislimo i na kućne ljubimce. Božić predstavlja zajedništvo i vrijeme provedeno s obitelji, a kućni ljubimci su upravo to – za mnoge pravi članovi obitelji. Oni vas pozdravljaju kada odlazite na posao i najsretnije dočekuju kada se vraćate kući, s vama su u dobru i u zlu te vas nebrojeno puta nasmiju, čak i onda kada to najmanje očekujete. Od prvog zajedničkog trenutka svu danu ljubav i pažnju bezuvjetno vam vraćaju, a svaki dan s njima je ispunjen i kompletan. Život bez njih sada vam je potpuno nezamisliv, zar ne?

Baš zato ne biste trebali zaboraviti na njih za Božić. Neovisno o tome imate li psa ili mačku, kućni ljubimci uvijek vam daju tako puno, a zauzvrat traže tako malo. A koji je bolji način da im se zahvalite nego da ih u božićno jutro iznenadite malim, ali slatkim iznenađenjem ispod bora, samo za njih! Vlasnici pasa mogu razmaziti svoje najdraže njuškice popularnim i jako ukusnim Pedigree poslasticama koje su idealne kao nagrada za napravljeni trik ili mali međuobrok. S druge strane, vlasnici mačaka svoje profinjene mace najbolje će nagraditi premium Sheba mesnim poslasticama koje će zadovoljiti ukus i najizbirljivijih mačaka te im pružiti pravo gurmansko iskustvo.

PR PR (Foto: PR)

Stoga i ovaj Božić dočekajte i proslavite uz puno ljubavi, smijeha i dobre hrane u krugu obitelji. Ali ne zaboravite na svoje čupave četveronožne prijatelje koji vašu kuću ili stan pretvaraju u dom, jer oni su također obitelj! Darujte svoje ljubimce i pokažite im koliko ih volite. Oni to definitivno zaslužuju.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju