Umirujući osjećaj lakoće lebdenja dok nogama letimo prema zraku zauvijek se urezao u pamćenje svih onih koji su uživali na ljuljačkama. Danas naši klinci mogu uživati i u divnim, ručno rađenim ljuljačkama - "LjuLja". Iza ovog imena krije se Vedrana Mišić koja u svojoj maloj obiteljskoj radionici izrađuje najudobnije platnene ljuljačke

Galerija Ljulja Ljulja Ljulja +2 LjuLja komplet sa jastukom 230kn LjuLja je nastala sasvim slučajno. U potrazi za ljuljačkom koja nije plastična ili drvena, na internetu sam naišla na platnenu ljuljačku koju sam iskrojila i sašila sama jer je kupnja iste zbog visoke cijene poštarine u Hrvatsku definitivno otpala.

Priča o LjuLji se prvo proširila preko prijatelja i obitelji koji su me nagovorili da krenem malo dalje sa svojim ljuljačkama, rekla je Vedrana Mišić.

LjuLja je ručno izrađena ljuljačka za bebe i djecu do 3 godine starosti napravljena u Hrvatskoj od 100 posto prirodnih materijala, a to su pamuk i stablo bukve. Drveni dijelovi fino su obrađeni kako ne bi bilo oštrih rubova, a njezina maksimalna nosivost je 25 kila.

LjuLja je ručno izrađena ljuljačka za bebe i djecu do 3 godine starosti napravljena u Hrvatskoj od 100 % prirodnih materijala

Kako zbog dolaska nove prinove u obitelj prije šest mjeseci i dvije mlađe kćerkice, Vedrana nema baš puno slobodnog vremena, u malu obiteljsku radionicu uskaču u pomoć njezin suprug i sestra.

Zbog velikog broja narudžbi ne stignem realizirati sve svoje ideje i sve što bih voljela, ali ne žalim se. Radimo kao domaća radinost u vlastitom domu gdje nastaje svaka ljuljačka, istaknula je Vedrana.

Vesele ljuljačke rade se po narudžbi ovisno o željama kupca, a mogu doći u kompletu s jastukom i zvečkom ili s našivenim crtanim ili nekim drugim likom.

Vesele ljuljačke rade se po narudžbi ovisno o vašim željama, a idealan su poklon u kojem će sigurno uživati najmanji.

LjuLje izrađujemo po željama svih mama, baka, kumi i teta, a nakon što nam se one jave sa komentarima oduševljenja, mi smo zadovoljni.

Dobili smo puno fotografija iz kojih smo vidjeli da su djeca oduševljena te u ljuljački često puta zaspu. Trudimo se oko svake pojedinačne ljuljačke i sretni smo kad su ljudi zadovoljni dobivenim proizvodom. Uskoro ćemo uvesti i nove modele ljuljački i dodataka, ispričala nam je Vedrana.

Kako bi ljuljačka bila sigurna za dijete potrebno ju je pravilno postaviti, a to se čini tako da se u strop izbuši rupa i u nju stavi odgovarajući tipl te kuka koja se lako može ušarafiti i u grede.

Nakon postavljanja ljuljačke može se napraviti i mali test kako bi se potvrdila sigurnost, a to se čini tako da se ljuljačku dva do tri puta snažno povuče. Prilikom korištenja ljuljačke nužan je nadzor odrasle osobe, a koristiti je mogu i bebe koje mogu same sjediti bez potrebne potpore.

LjuLje možete naručiti putem njihove Facebook stranice, a cijena se kreće od 200kn za samu ljuljačku, kompleti sa jastukom i zvečkom 260kn i 300kn za personalizirane.

Ljulja LjuLja komplet sa jastukom 230kn (Foto: Ljulja)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju