Majka triju djevojčica, supruga, uspješna poslovna žena. Dnevni raspored Ljupke Gojić Mikić prilično je popunjen.

 No unatoč mnogobrojnim obavezama uvijek uspijeva izgledati besprijekorno. Prepoznatljiva je po tome da ne nosi previše šminke, pa se upravo s njom povezuje pojam prirodne ljepote.

- Vjerujem da ljepota polazi od zdrave kože i zbog toga sam više usmjerena na kozmetiku koja hrani i njeguje nego na šminku. Uvijek biram prirodne proizvode, a bez obzira u kojem se dijelu svijeta nalazim, u torbici imam Melem, kojem sam vjerna godinama - govori Ljupka, koja je odnedavno i ambasadorica jednog od svojih omiljenih brendova.

Melem koristi za hidratizaciju kože lica i njegu usana, posebno za hladnih zima. Melem na koži stvara zaštitni sloj kroz koji hladnoća i vjetar ne mogu isušiti kožu.

- Prirodna njega oduvijek je moj izbor, ali kad pomislim na samo moj, dragocjeni trenutak u danu, onda je to, definitivno, tuširanje. Ove zime koristim isključivo Melem proizvode za tuširanje. Omiljen mi je onaj s esencijalnim uljem ružmarina, od kojeg cijela kupaonica kod kuće miriše kao spa centar - priča nam Ljupka Gojić Mikić i dodaje da je miris ružmarina uvijek opusti i podsjeti na more.

Iako ima iznimno bogat miris, količina esencijalnog ulja u Melemu za tuširanje pažljivo je odmjerena kako bi bio blag i za kožu i za sluznicu te da na koži ostavi nježan trag. Tijekom dugogodišnjeg manekenskog posla, imala je prilike o njezi kože učiti od stručnjaka, no ipak priznaje da tu i tamo ignorira njihove savjete. Pod tušem će uvijek pustiti prilično vruću vodu iako zna da ona isušuje kožu. Zato se obavezno oboruža hidratizirajućom kozmetikom.

PR PR

- Melem za tuširanje je svilenkaste teksture i nakon svakog tuširanja imam osjećaj da je moja koža stvarno nahranjena. Ne pjeni se previše, što je još jedan dokaz da je formulacija prirodnija od ostalih koje se nude na tržištu - objašnjava Ljupka.

Nakon tuširanja, trudi se ne trljati kožu ručnikom, a dok je još vlažna, suhe dijelove tijela poput peta i laktova namaže Melemom. Time omogućuje koži da se još bolje hidratizira. Jednom do najviše dva puta tjedno pilingom ukloni mrtve stanice kože, no više od toga dermatolozi ne preporučuju kako se koža ne bi iritirala.

- Ne preporučuje se ni predugo tuširanje, no nekad si ne mogu pomoći. Nakon napornog dana gušt mi je priuštiti si mali ženski ritual, pa onom Melem spa efektu dodam svijeće i laganu glazbu. To su te dragocjene sitnice koje darujemo sami sebi i koje nikad ne smijemo zaboraviti - zaključuje.

Osim Ljupki omiljenog Melema za tuširanje s ružmarinom, u istoj liniji proizvoda za tuširanje su i Melem za tuširanje s dragocjenim prirodnim uljima te Melem za tuširanje s dragocjenim esencijalnim uljima lavande i kadulje. Melemi za tuširanje nježno čiste i njeguju kožu, a zahvaljujući esencijalnim uljima s Mediterana, istodobno hrane i vlaže kožu. Ulje lavande opušta i smiruje, aromatični ružmarin budi osjetila, kadulja osvježava, dok ulje nevena i maslinovo ulje koži pružaju besprijekornu njegu.

PR PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju