Modnim revijama brendova DeLight, M.Fiction, Unaesthetik, Martine Herak i Morane Krklec završilo je drugo izdanje modnog događanja ATELIER Green Energy.

Tri večeri Ateliera privukle su i brojne domaće zaljubljenike u modu, a posljednju večer nije propustila ni naša uspješna manekenka i poduzetnica Ljupka Gojić Mikić.

Još jednom Ljupka Gojić Mikić pokazala je da je kada je u pitanju moda ona zaigrana i drugačija od drugih. Jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki poznata je po biranju netipičnh odjevnih komada i modnih kombinacija koje se mnogi ne bi usudili nositi.

Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Na završnu večer Ateliera stigla je u sivoj haljini dugih rukava. Haljinu je posebnom učinio asimetrični kroj zahvaljujući kojem su se istaknule kožne čizme iznad koljena u tamno crvenoj boji. Ispod haljine, nosila je sive traperice.

Ljupka je u ruci nosila zelenu torbicu, a svoju dugu smeđu kosu je raspustia. Izdanje je upotpunila efektnim visećim naušnicama i prstenjem.

Inače, drugo izdanje hrvatske modne platforme Atelier Green Energy zatvoreno je nakon tri uzbudljiva modna dana koja su obilježila sjajne kolekcije 11 dizajnera iz Hrvatske, Slovenije i Srbije te više od 1000 posjetitelja, pravih zaljubljenika u modu i modna događanja.

Organizatori su ponosno najavili da se treće izdanje, koje će se održati na proljeće, već uveliko priprema.

Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić (Foto: Marko Dukić)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju