Ljupka Gojić Mikić na svojim društvenim mrežama često dijeli inspiracije za modne igre. Na svojem Instagramu nedavno je podijelila i jedno vrlo jednostavno street style izdanje savršeno za šetnju gradom, odlazak na kavice i druženje s prijateljima.

Galerija Ljupka Gojić Mikić uvijek privlači poglede svojim modnim izborima Miu Miu bajkerske čizme Ljupka Gojić Mikić u Miu Miu cipelama +0 Ljupka Gojić Mikić u čizmama-japankama talijanskog brenda Miu Miu

Ljupka Gojić Mikić obožava osebujnu dizajnersku viziju Miuccije Prade, pa ne čudi što u ormaru ima nekoliko komada njezina brenda Miu Miu.

Osobita je ljubiteljica njezinih modnih dodataka, a ponajviše obuće koja odiše mladenačkim buntom.

U kolekciji hrvatske manekenke i poduzetnice nalaze se i robusne kožnate čizme širokih sara u tamnosmeđoj boji koje su ukrašene predimenzioniranom kopčom.

Riječ je o trenutačno rasprodanom modelu bajkerskih čizmica Miu Miu, koje su bile dostupne i u obliku gležnjača.

Miu Miu bajkerske čizme Miu Miu bajkerske čizme (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Miu Miu brend, baš poput sestrinske Prade, omiljen je među trendsetericama u Hrvatskoj, a često se može vidjeti i na hrvatskim ulicama. Dokazuje to i prizor sa zagrebačke špice od prije nekoliko tjedana.

Kožnate čizme Miu Miu suptilno su se uklopile i u ostatak ležernog izdanja Ljupke Gojić Mikić – dugu pamučnu suknju u crnoj boji sparila je s kratkom vestom s kapuljačom i metalnim zatvaračem, a s potpisom njezina brenda Jolie Petite.

Ljupka Gojić Mikić: Elegantno izdanje začinjeno efektnom torbicom Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić na izložbi Nenada Sovilja Ljupka Gojić Mikić na izložbi Nenada Sovilja +3 Otvorenje izložbe Nenada Sovilja

10 modela cipela Ljupke Gojić Mikić za koje se uvijek lijepe svi pogledi Miu Miu čizme koje su privukle mnogo pažnje Ljupka Gojić Mikić u Miu Miu cipelama Ljupka Gojić Mikić u čizmama-japankama talijanskog brenda Miu Miu +7 Ljupka Gojić Mikić u mokasinama s geometrijskom potpeticom iz Loewea

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju