U četvrtak je u zagrebačkim Klovićevim dvorima otvorena izložba "Genesis" dizajnera nakita i kipara Nenada Sovilja koja će biti otvorena do 17. rujna.

Galerija Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić na izložbi Nenada Sovilja Ljupka Gojić Mikić na izložbi Nenada Sovilja +3 Otvorenje izložbe Nenada Sovilja

Izložba predstavlja Soviljevu novu kolekciju nakita, izrađenog od plemenitih kovina i dragog kamenja, a uz nakit su izložene i autorove skulpture i mural, a u suradnji s keramičarom i kiparom Branimirom Bobanom predstavlja i liniju porculana.

Među uzvanicima na otvorenju bila je i Ljupka Gojić Mikić. Hrvatska poduzetnica u Klovićeve dvore stigla je u jako elegantnoj kombinaciji.

Ispod sakoa predimezioniranog kroja khaki-sive boje, bivša manekenka nosila je dugu satiniranu haljinu jednostavnog kroja.

Uz ljubičastu haljinu s tankim bretelama i V-izrezom nosila je smeđi remen kojim je naglasila struk.

Ljupka Gojić Mikić na izložbi Nenada Sovilja Ljupka Gojić Mikić na izložbi Nenada Sovilja (Foto: Bojan Zibar/Robert Gašpert)

Ženstveno izdanje upotpunila je narančastom tobicom koju je nosila u ruci, a kada je u pitanju nakit odlučila se za nježnu tanku ogrlicu s malim privjeskom, dok je na rukama nosila zlatno prstenje. Svoju dugu smeđu kosu je nosila raspuštenu.

10 modela cipela Ljupke Gojić Mikić za koje se uvijek lijepe svi pogledi Miu Miu čizme koje su privukle mnogo pažnje Ljupka Gojić Mikić u Miu Miu cipelama Ljupka Gojić Mikić u čizmama-japankama talijanskog brenda Miu Miu +7 Ljupka Gojić Mikić u mokasinama s geometrijskom potpeticom iz Loewea

I haljina je divna: Ljupka Gojić Mikić u čizmama koje su stvorene za privlačenje pozornosti Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić u upečatljivim čizmama Ljupka Gojić Mikić u upečatljivim čizmama +1 Uz čizme, lijepa Ljupka je nosila haljinu s cvjetnim uzorkom

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju