Prosinac je mjesec obilježen proslavama, a mnoge dame koriste razne zabave i domjenke kako bi zablistale u svečanijim izdanjima.

Detalj za kojim mnogi posežu prilikom odabira blagdanskih outfita su - šljokice. Haljine u potpunosti ili djelomično ukrašene šljokicama dobitna su kombinacija kada želimo zablistati, pa će bez imalo sumnje i ove godine biti među najpopularnijim modelima u prosincu.

Šljokičaste modele haljina voli i Lucija Lugomer, koja je na dodjeli nagrada Elle Style Awards, kako je sama napisala ispod fotografije objavljene na Instagramu, "servirala obline u šljokicama".

Lucija Lugomer u crnoj haljini prekrivenoj šljokicama Lucija Lugomer u crnoj haljini prekrivenoj šljokicama (Foto: Marko Prpic/Pixsell)

Lucija je odjenula crnu šljokičastu haljinu dužine do gležnjeva s puf-rukavima i povišenim ovratnikom. Haljina dugih rukava na gornjem dijelu leđa ima otvor zahvaljujući kojem se istaknula jedna od njezinih tetovaža.

Lucija Lugomer i Jelena Perić Lucija Lugomer i Jelena Perić (Foto: Marko Prpic/Pixsell)

Struk je hrvatska plus size manekenka istaknula širokim crnim kožnatim remenom, a nosila je i crne čizme s blok-potpeticom.

"Top je pretop": Brutalno izdanje Elle Dvornik-Pearce koje biraju samo najodvažnije dame Ella Dvornik-Pearce Ella Dvornik-Pearce u crnoj kombinaciji Ella Dvornik-Pearce i Kristina Burja +0 Kristina Burja i Ella Dvornik Pearce

Kombinaciju je upotpunila crnom clutch-torbom od svjetlucavog materijala i visećim naušnicama te narukvicama. Savršeno izdanje za razdoblje pred nama, zar ne?

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju